Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

by

Article Preview


Ο 9ος αγώνας της σειράς Diamond League έγινε την Παρασκευή 15 Ιουλίου στο Μονακό και στον απόηχο της τρομοκρατικής επίθεσης στη Γαλλία, με όλους τους αθλητές στο meeting "Herculis" να φοράνε πένθος στην εμφάνισή τους.

Η Κατερίνα Στεφανίδη προερχόμενη από τον θρίαμβο στο Άμστερνταμ, σημείωσε την 3η της νίκη στη φετινή σειρά ενώ προηγείται και με διαφορά στην κατάταξη, με 40 βαθμούς έναντι 24 της Silva που ήταν 2η.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε στα 4,65μ. που πέρασε με την πρώτη ενώ η Silva με την τρίτη προσπάθεια. Άφησε τα 4,71μ. τα οποία πέρασε με την πρώτη η Κουβανή ενώ πέρασε με την πρώτη τα 4,76μ. τα οποία άφησε με τη σειρά της η Silva, για να συναντηθουν στα 4,81μ. που πέρασε μόνο η Στεφανίδη, με τη δεύτερη, για να εξασφαλίσει τη νίκη με επίδοση ίδια με της νίκης στο Ευρωπαικό.

Στη συνέχεια ...
by

Article Preview


Τα γεγονότα στην Τουρκία ανησύχησαν λίγο αλλά όπως εξελίχθηκαν δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα για τις αποστολές και τη διοργάνωση στην Τραπεζούντα και κατόπιν απόφασης των διοργανωτών και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού συνεχίστηκε κανονικά το Σ/Κ.

-> Συμμετοχές/Αποτελέσματα Ελλήνων & Κυπρίων μαθητών

Την τελευταία ημέρα των αγώνων ήρθαν και τα χρυσά μετάλλια για την ελληνική αποστολή, καθώς η Νικολέτα Κυνατίδου τερμάτισε 1η στα 1500μ. με 4.36.88 και λίγο μπροστά από τις επόμενες 2 αθλήτριες, ενώ η Δήμητρα Αλεξίου έβαλε σημάδι τα 41,37μ. έχοντας 3 βολές με αυτή την επίδοση που της έδωσε τη νίκη.

Τη 2η θέση πήραν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου