Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Φινάλε στη Λάρισα με τους Νέους


Το τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τελευταίος εγχώριος αγώνας γίνεται το Σ/Κ 30 και 31 Ιουλίου στη Λάρισα με τη θερμοκρασία να αναμένεται να φτάνει τους 36 βαθμούς.
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων αποτελεί το 10% της αξιολόγησης και αγωνίζονται οι αθλητές/-τριες κάτω των 23 ετών (από 17-22 ετών)

-> Πρόγραμμα /συμμετοχές /πληροφορίες
(δείτε και τα αγωνίσματα όπου δεν θα διεξαχθεί προκριματικός και τι ισχύει με αίθουσα κλήσης)

Έχουν δηλωθεί περισσότεροι από 600 αθλητές-τριες, μεταξύ αυτών και λίγο πριν το Ρίο ο Μιχάλης Αναστασάκης, αλλά και η επίσης 1η στους Μεσογειακούς Νέων στη σφυροβολία Ηλιάνα Κοροσίδου, ο Πάρης Μπατζάβαλης και η Αναστασία Μαρινάκου με ρεκόρ νέων φέτος καθώς και συμμετοχή στο Amsterdam.
Θα ειναι και οι επισης πρωταθλητές στο Πανελλήνιο Α/Γ Ζάκκα, Γιαννοπούλου και Νάκος, Γκούρλιας, Λατιφλάρι.
Ξεχωρίζουν και οι Βενιέρη, Σπανουδάκη και Μουρτά που στελεχώνουν και τις σκυταλοδρομίες.

Ακόμη, ο έφηβος ¶γγελος Βασιλείου στα 1500μ που προσπαθεί ακόμη και για το πανελ.ρεκόρ (*που μάλλον θα αγωνιστεί στο Βέλγιο) και η νεάνιδα Δήμητρα Γναφάκη στα εμπόδια που θέλει να βελτιώσει το πανελ.ρεκόρ της.
Φυσικά, από τα μεγαλύτερα ονόματα των αγώνων παρότι ακόμα παίδες, είναι ο Εμμανουήλ Καραλής στο επικοντώ και Αντώνης Μέρλος στο ύψος.

* Σε meeting στο Leuven του Βελγιου το Σάββατο έχει δηλωθεί ο ¶γγελος Βασιλείου. Εκει θα αγωνιστούν και οι Κύπριοι πρωταθλητές Χρίστος Δημητρίου στα 800μ. και Ναταλία Ευαγγελίδου στα 1500μ. - ενώ την επόμενη μέρα θα τρέξει στο Λουξεμβούργο 800μ όπως και ο Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου