Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

by

Article Preview


Άσχημα ήταν τα νέα της μαγνητικής για τη Νικόλ Κυριακοπούλου, καθως εντοπίστηκε οστικό οίδημα στο σκαφοειδές.
Η Κυριακοπούλου είχε έντονες ενοχλήσεις πριν τον αγώνα της την Παρασκευή στο Diamond League στο Monaco.

O φυσικοθεραπευτής της Βραζιλίας, Rodrigo Iglesias τη βοήθησε τότε, ενώ η Κυριακοπούλου αποσύρθηκε από τον αγώνα και ακύρωσε και τον επόμενο της σειράς (Λονδίνο, 23/7).
Μόλις επέστρεψε πήγε άμεσα στον γιατρό της εθνικής ομάδας κο Χίσσα για εξέταση και μαγνητική, η οποία και έδειξε το οίδημα οπότε τώρα θα πρεπει να συνεχίσει με θεραπείς και να γυμνάζεται το πρώτο διάστημα όσο γίνεται χωρίς να επιβαρύνει την περιοχή.

Το μήνυμα της Νικόλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν το ακόλουθο: ...
by

Article Preview


Το 1ο Ευρωπαικό πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων ολοκληρώθηκε στην Τιφλίδα, με με την ελληνική ομάδα να παίρνει το 3ο της χρυσό μετάλλιο και ένα χάλκινο - και με 3/1/1 μετάλλια να είναι στην 5η θέση του πίνακα μεταλλίων της διοργάνωσης, μετά τις Μ.Βρετανία, Γερμανία και Ιταλία, Γαλλία.

-> Αποτελέσματα Ελλήνων και Κυπρίων αθλητών

Το τέλος των αγώνων βρήκε τον Εμμανουήλ Καραλή να προσπαθεί για νέα παγκόσμια επίδοση στο επικοντώ, στα 5,56μ. -και το τελευταίο αγώνισμα, η σκυταλοδρομία των παίδων, να καθυστερεί να ξεκινήσει μέχρι να ολοκληρώσει τα άλματά του.

Ο Καραλής, ξεκίνησε στα 5,05μ. (όπου ...




by

Article Preview


Το 16ο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ε/Ν διεξάγεται στις 19-24 Ιουλίου στο Bydgoszcz της Πολωνίας (ενώ προ τιμωρίας της Ρωσίας είχε ανατεθεί στο Kazan) όπου θα γίνει και το Ευρωπαϊκό Νέων την επόμενη χρονιά ενώ είχε γίνει και το 1ο παγκόσμιο Π/Κ το 1999.

-> Πρόγραμμα /infos

Η διοργάνωση γίνεται ανά 2 έτη και διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 1986. Μεγαλύτερη επιτυχία για την Ελλάδα διαχρονικά ήταν το χρυσό του Περικλή Ιακωβάκη το 1998 στο Ανσι της Γαλλίας, στα 400μ εμπόδια με 49"82.

Στη φετινή διοργάνωση η ελληνική ομάδα αποτελείται από 15 αθλητές-τριες που πέτυχαν τα όρια της Ομοσπονδίας, με ...
by

Article Preview


Τα γεγονότα στην Τουρκία ανησύχησαν λίγο αλλά όπως εξελίχθηκαν δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα για τις αποστολές και τη διοργάνωση στην Τραπεζούντα και κατόπιν απόφασης των διοργανωτών και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού συνεχίστηκε κανονικά το Σ/Κ.

-> Συμμετοχές/Αποτελέσματα Ελλήνων & Κυπρίων μαθητών

Την τελευταία ημέρα των αγώνων ήρθαν και τα χρυσά μετάλλια για την ελληνική αποστολή, καθώς η Νικολέτα Κυνατίδου τερμάτισε 1η στα 1500μ. με 4.36.88 και λίγο μπροστά από τις επόμενες 2 αθλήτριες, ενώ η Δήμητρα Αλεξίου έβαλε σημάδι τα 41,37μ. έχοντας 3 βολές με αυτή την επίδοση που της έδωσε τη νίκη.

Τη 2η θέση πήραν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου