Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Μπίντγκοζ 2016: Η Γναφάκη οριακά εκτός τελικού με νέο πανελλήνιο ρεκόρ

Εμφάνιση ανάλογη του επιπέδου της διοργάνωσης όπου συμμετείχε έκανε η Δήμητρα Γναφάκη στον ημιτελικό των 400 μ. εμπόδια. 

 

 

 

Μίλτος Τεντόγλου...η αρχή μιας σπουδαίας διαδρομής

IAAF (Getty Images) © Copyright

Λίγο πριν από το τέταρτο άλμα του στάθηκε στην άκρη του σταδίου για να μιλήσει με τον προπονητή του "Το έχω, θα το κάνω", είπε ο Μίλτος Τεντόγλου στον Βαγγέλη Παπανίκο και η αλήθεια είναι πως θα είχε καταφέρει - πιθανότατα - να πετύχει επίδοση καλύτερη από το 8,00 μ. του Κουβανού Μασό και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αρκεί να μην είχε χάσει την ισορροπία του στον αέρα. 

 

 

 

Μπίντγκοζ 2016: Ο Καραλής στον τελικό του Σαββάτου


Θέση στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ, έκλεισε ο Εμμανουήλ Καραλής που μετέφερε το ελληνικό ενδιαφέρον για το απόγευμα του Σαββάτου.
 






Μπίντγκοζ 2016: Υποδειγματικός αγώνας και ασημένιο μετάλλιο για τον Τεντόγλου


Το ένατο μετάλλιο της χώρας  στη διοργάνωση και το πρώτο στο αγώνισμα του μήκους πανηγύρισε σήμερα στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας ο Μίλτος Τεντόγλου. 

Περισσότερα... 







Δεύτερος στον κόσμο ο Τεντόγλου!

Η Ελλάδα έχει ένα τεράστιο ταλέντο στο μήκος. Ονομάζεται Μίλτος Τεντόγλου και είναι ο δεύτερος καλύτερος έφηβος άλτης του μήκους στον κόσμο!
Mετά από φοβερό αγώνα, ο αθλητής του Βαγγέλη Παπανίκου έκανε 7.91μ. και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που διεξάγεται στο Μπίντγκοτς της Πολωνίας.
Με τη μητέρα του και τον πατέρα του στην κερκίδα, όπως επίσης και τη φοβερή του θεία που φορούσε την μπλούζα από το Κάλι, τον παππού του και την αδελφή του, ο νεαρός Γρεβενιώτης έγραψε ιστορία σε μία τρομερή μάχη στο σκάμμα με τον φοβερό Κουβανό Μάικελ Μασό που έκανε ένα άλμα καλύτερο από τον Τεντόγλου, αυτό στα 8.00μ. το οποίο όμως ήταν αρκετό για να του δώσει το χρυσό. Το χάλκινο κατέληξε στον Αυστραλό Ντάρσι Ρόπερ με 7.88μ.

sportsfeed.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου