Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Εγκαταστάθηκε η ελληνική αποστολή στο χωριό

Δίχως να απουσιάζουν τα προβλήματα και με τους ενοίκους να γεμίζουν σιγά σιγά τα δωμάτια, η ελληνική αποστολή έχει εγκατασταθεί στο Ολυμπιακό χωριό και ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού της τετραετίας.
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των αρχηγών των αποστολών, παρουσία του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ ο οποίος δήλωσε ότι από τη στιγμή της άφιξής του και μετά διακατέχεται από θετική ενέργεια και σε συνδυασμό με τη συνεχή επίλυση των προβλημάτων του Ολυμπιακού χωριού εξέφρασε την πεποίθηση ότι η διοργάνωση θα είναι απόλυτα επιτυχημένη.
Όσον αφορά στην ελληνική αποστολή, τα προβλήματα στη διαμονή των αθλητών έχουν μειωθεί στο ελάχιστο. «Κάθε μέρα η κατάσταση βελτιώνεται, έχουμε επιλύσει με τη βοήθεια των Ελλήνων που εργάζονται στη διοργάνωση, τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και που είχαν να κάνουν με τις υδραυλικές κατασκευές και τις αστοχίες των υλικών. Το αρχηγείο λειτουργεί απρόσκοπτα και η ιατρική ομάδα έχει εξοπλίσει άριστα το ιατρεία και τα φυσικοθεραπευτήρια για τις ανάγκες των αθλητών» δήλωσε ο υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής, Μανώλης Κολυμπάδης.
Στο Ολυμπιακό χωριό αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι Τσίλης, Τζιάλλας, Αγγελόπουλος, Χρήστου, Νικολαΐδου και Ασουμανάκη από την κωπηλασία, Δράκου, Μελαδίνης, Κατραντζής και Γκολομέεβ από την κολύμβηση, Πετρούνιας, Μάρας και Μιλλούση από τη γυμναστική και η Κορακάκη από τη σκοποβολή. Αύριο αναμένεται να φτάσουν και άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής.

sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου