Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016


by Article Preview


Μετά το Ευρωπαικό πρωτάθλημα -και αρκετά εθνικά πρωταθλήματα και διοργανώσεις- η σειρά Diamond League επιστρέφει στο προσκήνιο για 2 μεγάλους αγώνες πριν τους Ολυμπιακούς.

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου διεξάγεται ο 9ος αγώνας της σειράς στο Μονακό, όπου παραδοσιακά ξεχωρίζουν τα αγωνίσματα μσαών αποστάσεων, ενώ για την Ελλάδα υπάρχουν 3 κορυφαίες συμμετοχές στα άλματα.

Στο επικοντώ γυναικών στις 8:45μμ ώρα Ελλάδος, η νικήτρια στο Άμστερνταμ Κατερίνα Στεφανίδη που προηγείται στη σειρά, με την περσινή νικήτρια αυτής, Νικόλ Κυριακοπούλου, θα αντιμετωπίσουν τα καλύτερα ονόματα εκτός ΗΠΑ-Ρωσίας: τη Fabiana Murer και τη Yarisley Silva.

Στο τριπλούν γυναικών, στις 22:05, η Βούλα Παπαχρήστου μετά το χάλκινο στο Ευρωπαικό θα έχει ξανά στον αγώνα τη νικήτρια Mamona, αλλά και τις 2 κορυφαίες φέτος, την Ibarguen από την Κολμβία και τη Rojas από τη Βενεζουέλα, όπως και τις Rypakova, Saladukha.

Σπουδαίο αναμένεται το ...
by
Article Preview


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Α' ημέρα στο 1ο Ευρωπαικό πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων καθώς και οι 7 Έλληνες αθλητές που αγωνίστηκαν σε προκριματικό πήραν την πρόκριση για τον τελικό.

Επίσης, η Ηρώ Συνολάκη με 13''92 στα εμπόδια, 1,61μ. στο ύψος, 13,26μ. στη σφαίρα και 24''95 στα 200μ. -ατομικό ρεκόρ- είναι μετά τη ν Α' ημέρα στην 6η θέση με 3373β. και σε καλύτερα επίπεδα από όταν έκανε το πανελλήνιο ρεκόρ με 5199β.

Στα 5000μ. βάδην η Κυριακή Φιλτισάκου ήταν 7η με 24.1.57 ενώ εγκατέλειψε η Αναστασία Μήτσου.

Εύκολα πέρασαν τα όρια πρόκρισης ο Οδυσσέας Μουζενίδης στη σφαίρα με 20,24μ. και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιαννης στο μήκος με 7,23μ.

Στο ύψος ...

by

Article Preview


Στην Τραπεζούντα η διοργάνωση της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας βρίσκεται στη μέση, με 2 αγωνιστικές ημέρες να έχουν ολοκληρωθεί και να απομένουν 2 ακόμα το Σ/Κ, ενώ την Παρασκευή δεν διεξάγονται αγωνίσματα αλλά υπάρχει πολιτιστικό πρόγραμμα.
Αρκετές είναι οι διακρίσεις για τους Έλληνες αθλητές που μετράνε ήδη 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια.

-> Συμμετοχές/Αποτελέσματα Ελλήνων & Κυπρίων μαθητών

Ο Δημήτρης Τσιτσος στον ακοντισμό με 68,34μ., ο Ανδρέας Πανταζής στο τριπλούν με 14,99μ. και η Ζωή Μπαλαμούτη στο μήκος με 5,64μ., πήραν τη 2η θέση, ενώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου