Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

by

Article Preview


Πολλές σπουδαίες επιδόσεις και συγκινήσεις είχε η 1η ημέρα του αγώνα Diamond League στο Λονδίνο, που μπορεί η πολυαναμενόμενη στιγμή να ήταν η κούρσα του Bolt στο φινάλε, όμως την παράσταση έκλεψε η Kendra Harrison σημειώνοντας ένα ιστορικό παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. εμπόδια με 12.20 (+0,3)

Η 24χρονη Harrison είχε απειλήσει με 12.24 φέτος το ρεκόρ που κρατούσε η Βουλγάρα Donlkova με 12.21 από το 1988. Από την άλλη, στα Αμερικανικα trials είχε μείνει μόλις 6η και επομένως εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο Λονδίνο αρχικά στον ημιτελικό έτρεξε σε 12.40 και μετά στον τελικό έκανε μια εκπληκτική κούρσα με το φώτοφίνις να ...





by

Article Preview


Όπως είχε γίνει γνωστό από την IAAF μετά τη λήξη της προθεσμίας επίτευξης ορίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο 7θλο (όπως και στα αγωνίσματα των ανδρών σε 1500μ., 3000μ. στ. και σφυροβολία) υπήρχαν ορισμένες διαθέσιμες θέσεις βάσει του κατώτατου αριθμού που θα μπορούσαν να καλυφθούν από αμέσως επόμενους αθλητές των rankings, κατόπιν και επιθυμίας-αποδοχής των Ομοσπονδιών των επιλαχόντων αθλητών.

Στο 7θλο η Σοφία Υφαντίδου με 6133β. ήταν ψηλά στις ...υποψήφιες. Καθώς η Ρωσία έχασε οριστικά το δικαίωμα συμμετοχής και ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου