Τρίτη 26 Ιουλίου 2016



by

Article Preview


Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πλησιάζουν και σε ισχύ τίθεται το κύριο μέρος του περίφημου Κανονισμού (Rule) 40 του Ολυμπιακού καταστατικού της ΔΟΕ σε σχέση με χορηγούς και διαφημίσεις - η περίοδος blackout όπως χαρακτηριστικά λέγεται και έχει να κάνει με όλους εκτός των επίσημων χορηγών των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από τις 27 Ιουλίου (9 ημέρες πριν την τελετή έναρξης) μέχρι και τις 24 Αυγούστου (3 ημέρες μετά την τελετή λήξης), εκτός εάν επιτραπεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΟΕ, κανένας αγωνιζόμενος, προπονητής, μέλος αποστολής, προσωπικό αποστολής που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν πρέπει να επιτρέπει τη χρήση του προσώπου του, του ονόματός του, της εικόνας του ή της αθλητικής του επίδοσης για διαφημιστικούς λόγους κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Δεν πρέπει λοιπόν να ...


 

 

 

 



by

Article Preview


Οι αθλητές της Αυστραλίας δεν θα μείνουν στο Ολυμπιακό χωριό στο Ρίο, καθώς κρίθηκε ανέτοιμο και μη ασφαλές απο την αρχηγό αποστολής Kitty Chiller. Όπως ανέφερε η ίδια, υπάρχουν πολλά προβλήματα στις εγκαταστάσεις όπως βουλωμένες τουαλέτες, εκτεθειμένα καλώδια, σωλήνες που στάζουν, σκοτεινά κλιμακοστάσια και βρώμικα πατώματα. Όταν βρέχει μάλιστα δημιουργούνται λιμνούλες στα πατώματα από το νερό που στάζει από τις οροφές!

"Ήταν να μείνουμε στο ολυμπιακό χωριό από τις 21 Ιουλίου,αλλά λόγω αυτών των προβλημάτων, μένουμε σε κοντινά ξενοδοχεία. Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και ...


by

Article Preview


Το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας διεξήχθη το Σάββατο στο Αίγιο, με την Ελληνική Αστυνομία να είναι η πρωταθλήτρια ομάδα.

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, 3 εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε τον όρκο του Αθλητή και αγωνίστηκε στη δισκοβολία που φυσικά κέρδισε, με 58,83μ.

Ο Μαραθωνοδρόμος Χριστόφορος Μερούσης αγωνίστηκε στα 5000μ, όπου τερμάτισε 2ος - με νικητή τον Γιάννη Ζερβάκη με 15.01.78.

Η Ανδριάνα Φέρρα κέρδισε τα 100μ. με 11.81 ενώ ...ξανανιωσε και τα 400μ. όπου ...


by

Article Preview


Στο meeting του Ninove στο Βέλγιο βρήκε το Σάββατο 23/7 ο Άγγελος Βασιλείου την κούρσα που ζητούσε, λίγες ημέρες μετά τον αγώνα του στο Παγκόσμιο Ε/Ν. Ο έφηβος πρωταθλητής πράγματι έκανε ατομικό ρεκόρ στα 1500μ. με 3.43.28, βελτιώνοντας το 3.43.87 που είχε πετύχει πριν ενάμιση μήνα και πάλι στο Βέλγιο, στο Oordegem.

Ο Βασιλείου που τερμάτισε 3ος πλησίασε μάλιστα λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο και το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας ...


by

Article Preview


Η Sandi Morris επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο του επικοντώ σε έναν ...χαλαρό αγώνα στο Houston.
Έχοντας πλέον αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό, η Morris που μετά τα 4,50μ. ήταν η μόνη που αγωνιζόταν, πέρασε με την πρώτη τα 4,60μ και 4.70μ. και με τη δεύτερη τα 4,80μ. για να βάλει μετά τον πήχυ στα 4,93μ. και να περάσει το ύψος αυτό με την πρώτη.
Πέτυχε έτσι ρεκόρ ΗΠΑ για ανoικτό στίβο -καθώς το είχε η Suhr με 4,92μ. η οποία βέβαια ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου