Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Έγινε η ημερίδα του Αγίου Κοσμά (17/1)


Προπονητική ημερίδα έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά με τη συμμετοχή αθλητών σε όλες τις κατηγορίες, να αυξάνεται σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα.
Οι νεαροί αθλητές ήταν και αυτή την εβδομάδα αυτοί που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ο Μανώλης Καραλής επικράτησε στο επί κοντώ με 4,85 μ., πέντε εκατοστά πάνω από το άλμα που σημείωσε την περασμένη εβδομάδα. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των κορασίδων η Αριάδνη Αδαμοπούλου ξεπέρασε τα 3,65 μ., ενώ στα 60 μ. εμπ. η Κλειώ Σάντα, όπως και την περασμένη εβδομάδα έτσι και σήμερα τερμάτισε τα 60 μ. εμπ. σε 8.85 και έδειξε και πάλι σε θέση να κυνηγήσει σε επίσημο αγώνα, το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας.
Στα 60 μ. γυναικών η Παναγιώτα Βενιέρη ήταν νικήτρια με 7.71, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών επικράτησε ο Βασίλης Τσούσης με 6.94. Ο Δημήτρης Λεβαντίνος δοκίμασε τις δυνάμεις του στα 60 μ. εμπ. όπου ήταν νικητής με 8.45 (εφήβων). Η παγκορασίδα Παναγιώτα Φράγκου τερμάτισε σε 19.32 τα 150 μ., ενώ ο Παίδας Σωτήρας Γκαραγκάνης ήταν πρώτος στο μήκος με 6,39 μέτρα. Εκτός συναγωνισμού αγωνίστηκαν στο επί κοντώ η Στέλλα Λεδάκη και η Λορέλα Μάνου, που στο πλαίσιο της προπόνησης τους ξεπέρασαν το 4,10 μ. και 4,00 μ. αντίστοιχα.
Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου