Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η Κυριακοπούλου είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της στη σεζόν


Το πείσμα είναι βασικό της προτερήματα. Μέσα από αυτό κατάφερε να νικήσει τον ίδιο της τον εαυτό και να κρατηθεί προσηλωμένη στο στόχο της. Η Νίκολ Κυριακοπούλου ξεκινάει το Σάββατο  (24/1, Ρουέν) τη σεζόν έχοντας αφήσει στην άκρη τα…όσα στραβά της συνέβησαν το 2014.

Σπασμένο κοντάρι στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, σπασμένο κοντάρι και σοβαρός τραυματισμός τον Μάιο σε μίτινγκ στο Μάντσεστερ. Στη θέση της κάποιοι άλλοι ίσως να μην μπορούσαν να σταθούν απέναντι στον πήχη. Εκείνη απλώς είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια ακόμη σεζόν. «Πριν από τον πρώτο αγώνα δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Σίγουρα θέλω κάτι καλό. Γενικώς έχω αφήσει τα πάντα πίσω μου και προχωράω. Οι στόχοι για τη σεζόν είναι υψηλοί, όμως, θέλω να πηγαίνω βήμα, βήμα», είπε η Κυριακοπούλου και συμπλήρωσε για τον αγώνα του Σαββάτου: «Μου αρέσει που το επίπεδο θα είναι υψηλό. Γενικώς μου αρέσουν τα δύσκολα. Στο Ρουέν θα είναι ορισμένες από τις κοπέλες, που έχουν ήδη πηδήσει ψηλά. Θα γίνει ένας πολύ ωραίος αγώνας». 
Το Ρουέν είναι η πρώτη στάση της Κυριακοπούλου στη σεζόν. Θα ακολουθήσει στις 31 το Βαντέ κι έπειτα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (14-15/2). Αμέσως μετά η «χάλκινη» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012, θα αγωνιστεί στα μίτινγκ της Στοκχόλμης (19/2) και του Μπέρμιγχαμ (21/1). Στο Ρουέν η Κυριακοπούλου θα κληθεί να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Φαμπιάνα Μούρερ (Βραζιλία), Μάριον Φιάκ (Γαλλία), Αντζελίνα Σιντόροβα και Καθρίν Μπάουερ (Γερμανία).
Πηγή: segas.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου