Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Σιγή ασυρμάτου στο ΣΕΓΑΣ



Σαν κεραμίδα έσκασε η αποκάλυψη του Sportsfeed για έλεγχο των οικονομικών εισαγγελέων στον ΣΕΓΑΣ. Στην αρχαιότερη αθλητική ομοσπονδία απέφυγαν κάθε σχόλιο, αν και στο παρελθόν συνήθιζαν τις τοποθετήσεις όταν υπήρχε κάποιο θέμα που αφορούσε στη λειτουργία της ή σε κάποια μέλη του ΔΣ.
Μέχρι και σε αποπομπή στελέχους είχαν προχωρήσει επειδή τον θεώρησαν υπεύθυνο για διαρροές που οδηγούσαν σε σειρά δημοσιευμάτων. Με τη δική μας αποκάλυψη, όμως, ακολούθησαν διαφορετική τακτική. Επέβαλαν σιγή ασυρμάτου παρά το γεγονός ότι το θέμα συζητήθηκε ακόμα και στο περιθώριο της συνεδρίασης που πραγματοποίησε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ.
Σε αρκετά πηγαδάκια τέθηκε το ερώτημα εάν συμβαίνει κάτι με τον ΣΕΓΑΣ και γιατί διενεργήθηκε έλεγχος τόσο ξαφνικά. Άνθρωποι που έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το προεδρείο της ομοσπονδίας υποστήριζαν ότι όλα έγιναν έπειτα από δικές τους πρωτοβουλίες. Με στόχο να δοθούν απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν την εγκυρότητα ή για να το θέσουμε πιο σωστά την πληρότητα από νομικής άποψης των αποφάσεων που έχει λάβει ο ΣΕΓΑΣ.
Επιχείρημα, πάντως, που πέφτει στο κενό αν θυμηθούμε ότι στο παρελθόν οι ίδιοι άνθρωποι θέλησαν να μπλοκάρουν ελέγχους διάφορων κρατικών ή ανεξάρτητων οργάνων. Καλύπτει, λοιπόν, πέπλο μυστηρίου την εισαγγελική έρευνα και τη δουλειά των δύο οικονομικών επιθεωρητών. Οπότε περιμένουμε να δούμε τα πρώτα ευρήματά τους για να δούμε εάν τελικά υπήρχε καπνός πίσω από τη φωτιά που άναψαν με την έρευνά τους.
Πηγή:sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου