Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πρεμιέρα με ατομικό ρεκόρ



Με ατομικό ρεκόρ ξεκίνησαν τους αγώνες τους για τη φετινή χρονιά στον κλειστό στα 60μ. εμπόδια τα δύο αδέλφια Κιάφα.
Ο Μιχάλης και ο Αργύρης πήραν μέρος στο διεθνές μίτινγκ στην Κούλντιγκα της Λετονίας και μαζί τους μετείχε και ο Πασχάλης Νατσίδης.
Ο Μιχάλης Κιάφας, πρωταθλητής τα τρία τελευταία χρόνια στους νέους, έτρεξε στη δεύτερη σειρά στα 60μ. εμπόδια και τερμάτισε σε 8.35, βελτιώνοντας το 8.37 που είχε. Ο αθλητής του Γρηγόρη Ζαγόρα έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και στους αγώνες που θα ακολουθήσουν είναι σε θέση να κατεβάσει κι άλλο το ρεκόρ του. Να θυμίσουμε ότι ο μεγάλος του φετινός στόχος είναι να πιάσει το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων στο Ταλίν.
Λίγο αργότερα στην τρίτη σειρά έτρεξε ο Αργύρης και με 8.57 και σημείωσε και εκείνος ατομικό ρεκόρ. Ο νεαρός εμποδιστής της ΑΕΚ τρέχει πρώτη χρονιά στην κατηγορία των νέων.
Στην πρώτη σειρά αγωνίστηκε ο Πασχάλης Νατσίδης που τερμάτισε σε 8.49.
Σε ό, τι αφορά το μίτινγκ στην πόλη της Λετονίας ξεχώρισαν ο Λετονός Έλβις Μίσανς που κέρδισε στο μήκος με άλμα στα 7.97μ., ο Βρετανός Άινταν Σάιερς στα 60μ. με 6.83, η Λιθουανή Λίνα Γκριντσικάιτε στα 60μ. με 7.44 και στα 60μ. εμπόδια στον τελικό πιο γρήγορος ήταν ο Ρώσος Φίλιπ Σαμπάνοφ με 7.83, ενώ στις σειρές που έτρεξαν οι τρεις Έλληνες, καλύτερος ήταν ο Ούγγρος Ντάνιελ Κις με 7.89.
Στη φωτογραφία, ο Μιχάλης Κιάφας με τον αδελφό του Αργύρη και τον Πασχάλη Νατσίδη μετά τον αγώνα τους στη Λετονία.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου