Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Γκούσιν και Στεφανίδη σε...αγωνιστικούς ρυθμούς


Η Τατιάνα Γκούσιν ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τους αγώνες της στην χειμερινή περίοδο με άλμα στα 1,80 μ. και έδειξε να ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η νεαρή φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Τζόρτζια, ξημερώματα Σαββάτου (24/1) για την Ελλάδα θα κάνει τον δέυτερο αγώνα της στη σεζόν, με στόχο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την επίδοση της περασμένης εβδομάδας.
Η Γκούσιν έχει ως στόχο το καλοκαίρι να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, διοργάνωση για την οποία θα χρειαστεί να ξεπεράσει το 1,84 μ., επίδοση που είναι μέσα στις δυνατότητες της, καθώς το ατομικό της ρεκόρ είναι 1,86 μ. στον ανοιχτό και 1,82 μ. στον κλειστό. Στο Λέξινγκτον του Κεντάκι, θα αγωνιστεί τα ξημερώματα και η Γεωργία Στεφανίδη. Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ ευελπιστεί να έχει ια καλή σεζόν και να κυνηγήσει επιδόσεις που θα της δώσουν το δικαίωμα να στέφτεται από νωρίς τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων (4,15 μ.) του Ταλίν. Η Στεφανίδη την περσινή χειμερινή σεζόν ξεπέρασε τα 4,12 μέτρα.
Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου