Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Πέταξε στα 2.00μ. η Λιτσβίνκο


Δυνατά μπήκε τη φετινή χρονιά στους αγώνες η παγκόσμια πρωταθλήτρια πέρσι στο Σόποτ, η Καμίλα Λιτσβίνκο, η οποία πέρασε τα 2.00μ. στο ύψος.
Η Πολωνή αθλήτρια ήταν η νικήτρια στο μίτινγκ του Κότμπους πετυχαίνοντας την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο και ισοφαρίζοντας το εθνικό και ατομικό της ρεκόρ. Έγινε η πρώτη που περνάει τα 2.00μ., ενώ δοκίμασε μια φορά χωρίς επιτυχία στα 2.02μ. και σταμάτησε, γιατί ήταν κουρασμένη και άλλωστε ήταν ο πρώτος της αγώνας για το 2015. Φυσικά έδειξε ότι μπορεί να διεδικήσει ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πράγα.
Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, αφού άλλες δύο άλτριες βρέθηκαν πάνω από τις επιδόσεις του 2015, που κρατούσαν μέχρι πρότινος η Ιταλίδα Αλέσια Τροστ και η Ρωσίδα Μαρίια Κούσινα με 1.96μ.
Εντυπωσιακή ήταν η Λιθουανή Άιριν Παλσάιτε που πέρασε το 1.98μ. και βελτίωσε το εθνικό και ατομικό της ρεκόρ (1.97μ.), ενώ σταθερή αξία η Ισπανίδα Ρουθ Μπεΐτια που πέρασε το 1.96μ. και πήρε την τρίτη θέση. Καλή εμφάνιση και από την Κροάτισσα Άνα Σίμιτς που ήταν τέταρτη με 1.92μ. και την 22άχρονη Βρετανίδα Ίζομπελ Πούλεϊ που ήταν πέμπτη με επίσης, 1.92μ. που είναι ατομικό της ρεκόρ. Στην έκτη θέση ήταν η 22άχρονη Νορβηγίδα Καταρίνα Μέγκενμπουργκ πέρασε το 1.88μ. και πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Τέλος, με 1.84μ. ακολούθησαν η Πολωνή Ούρσουλα Γκαρντζιελέφσκα και η Ιταλίδα Έλενα Μπαρμπίλα.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου