Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ιστοσελίδα για υποψήφιες



Η IAAF ξεκίνησε μια νέο διαδικτυακή πλατφόρμα για τις πιθανές πόλεις που θα θέλουν να θέσουν υποψηφιότητα για τις διοργανώσεις στίβου.
Το νέο σάιτ και το ενημερωτικό δελτίο θα επιτρέπουν στις πόλεις να έχουν πρόσβαση στις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή για τις διοργανώσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου. Περιλαμβάνονται περιγραφές της διοργάνωσης, χρονοδιαγράμματα και διαδικασίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις των διοργανώτριων πόλεων, όπως και τις καλύτερες πρακτικές από το παρελθόντων και το μελλοντικών πόλεων που φιλοξενούν διοργανώσεις της IAAF.
Με τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας η IAAF στοχεύει να φθάσει περισσότερες πόλεις και να τους παρέχει πληροφορίες και έτσι, να μπορέσουν να διεκδικήσουν μια διοργάνωση.
«Η ποιότητα και η συνεργασία μεταξύ μιας διεθνούς ομοσπονδίας και των φιλοξενούμενων κάθε διοργάνωσης είναι ζωτικής σημασίας για την υγιή ανάπτυξη του αθλητισμού. Η νέα μας προσέγγιση αναγνωρίζει αυτή την κρίσιμη σύνδεση και έχει ως στόχο συνεργαστεί με τις πόλεις από όλο τον κόσμο και να τους κάνει να εμπλακούν με τον στίβο και τις διοργανώσεις του στίβου», αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της IAAF, Λαμίν Ντιάκ.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου