Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Βράβευση αθλητών και κοπή Βασιλόπιτας από την Γυμναστική Ένωση Νάουσας

genvaΤο Σάββατο 17/1/2015  στην κατάμεστη, από αθλητές, γονείς και φίλους του Στίβου, αίθουσα της Ταβέρνας ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ « Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ» έγινε η ετήσια γιορτή του στίβου όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές τηςΓυμναστικής Ένωσης Νάουσας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου του 2014 . Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν :
Τεσσαρομάτης Γ., Στεφανής Γ., Ντόι Α. , Στεφανή Ι., Καϊσίδου Σ., Τσιρκινίδης Α. , Β.Δραγουμάνου , Λογδανίδης Κ. , Ιωάννου Ι. , Εξηντάρας Γ., Καλτσουκαλάς Α., Ιωάννου Π., Μπέσιου Δ.,  Λογδανίδου Ι., Μπέκας Δ., Μάντσιος Ν., Πλιάτσικα Π.
Αξίζει  να σημειωθεί  ότι με την αγωνιστική παρουσία όλων των αθλητών της για το 2014, η  Γυμναστική Ένωση Νάουσας κατέλαβε την 27η θέση  ανάμεσα σε 300 σωματεία που είναι η δύναμη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την 2η θέση στην περιφέρεια της Πιερίας –Ημαθίας-Πέλλας-Κιλκίς.
Επίσης κατά διάρκεια της  εκδήλωσης  η Γυμναστική  Ένωση Νάουσας  βράβευσε τον  γυμναστή  και προπονητή στίβου Αποστόλη Μπατσή για την προσφορά του στον Στίβο της Νάουσας   και ο Σύνδεσμος Προπονητών Β. Ελλάδος  τον  γυμναστή της «Γ.Ε.Ν.» Αντώνη Μπόλα  για το προπονητικό του έργο και την προσφορά του στον Κλασικό Αθλητισμό .
Παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου με τυχερούς από το φυτώριο του στίβου τους μικρούς αθλητές: Δέσποινα Μυλωνά και Κων/νο Μάλιο και από την αγωνιστική ομάδα τους: Κων/νο  Λογδανίδη, Θεοδόση Τσουκαλά, Σοφία Καϊσίδου, Βάσω Δραγουμάνου, Θάλεια Χρυσανθάκη και Σεβαστή Συμεωνίδου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν :ο Αντιδήμαρχος  Νάουσας  υπεύθυνος για θέματα Αθλητισμού και Παιδείας  κ. Σ.Δάγγας, οι  Δ/ντες του 3ου Γυμνασίου κ. Ν.Κύρου και του ΕΠΑΛ  κ.Δ.Κεσκίνης   ,ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης Νάουσας κ. Γ. Αντιφάκος , ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Β.Ελλάδος κ. Π.Σισμανίδης , ο Ομοσπονδιακός Προπονητής  των Συνθέτων Αγωνισμάτων  του ΣΕΓΑΣ  κ. Κ.Μηνάς και  η Ολυμπιονίκης του Επτάθλου  κ. Σ .Υφαντίδου.
Ο σύλλογος έχει την υποχρέωση να ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας ΜΠΡΟΥΒΑΛΗ  ’’Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ’’ για την δωρεάν  παραχώρηση του χώρου και του κεράσματος  σε μικρούς και μεγάλους φίλους του συλλόγου, δείχνοντας  έμπρακτα  ότι αναγνωρίζουν και στηρίζουν  το έργο του συλλόγου.
Πηγή: inaoussa.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου