Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

7 Χρόνια από την κοίμηση του Περικλή Χονδροματίδη

Στις 30 Ιανουαρίου 2015 συμπληρώνονται 7 χρόνια από τότε που έφυγε από τα εγκόσμια ο αγωνιστής Περικλής Χονδροματίδης, Πρόεδρος του ΑΙΟΛΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ.Ε.Π.Θ. και Αντιπρόεδρος της  Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Διακρινόταν για την για την μαχητικότητα και την θαρραλέα στάση του στα κοινωνικά και αθλητικά θέματα, συνδυασμένη με την σπάνια αρχοντιά, ειλικρίνεια και ευγένεια που τον χαρακτήριζαν.
Έδωσε αληθινές μάχες για τα δίκαια.
Υπήρξε εμβριθής γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης και του αθλητισμού.
Ο  Περικλής  Χονδροματίδης  μιλούσε πάντοτε ισορροπημένα, τεκμηριωμένα, δίκαια, σωστά και με ακρίβεια.
Διατύπωνε τον λόγο του με τόλμη και παρρησία.
Υπήρξε ένας αληθινός ευπατρίδης με χαρακτηριστικά αναλλοίωτα του γένους μας και ήταν πρότυπο οικογενειάρχη.
Είναι βέβαιο ότι στην ζωή κάθε ανθρώπου η γνωριμία με ορισμένους συνανθρώπους του έχει σαν αποτέλεσμα να αλλάξει την πορεία του.
Είναι πολλές οι στιγμές που πραγματοποιήσαμε συζητήσεις για απλά και σύνθετα ζητήματα που απασχολούν κάθε άνθρωπο και Έλληνα και μας δημιουργούσαν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης, λόγου και έργου και άνοιξε μία νέα πραγματικότητα ιδεών και πολύτιμης πολιτισμικής και ανθρώπινης δραστηριότητας.
Ευχόμαστε να ακολουθήσουμε την πορεία ειλικρίνειας, ευθύτητας, ανθρωπισμού, μετριοφροσύνης, σεμνότητας, ταπεινότητας και ήθους που είχε.
Αγαπητέ Περικλή, σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας πρόσφερες, σε ευχαριστούμε για όσα μας έμαθες.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου και να χαρίζει παρηγοριά στην οικογένειά σου, η οποία σε αγαπά και προσεύχεται για σένα.
Καλή αντάμωση και Καλή Ανάσταση.
Κοροσίδης Κων/νος
Σισμανίδης Παύλος

Καθηγητές Φυσικής Αγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου