Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Τσιάμης και Τσάκωνας το Σάββατο στον Αγιο Κοσμά


Η πρώτη δυνατή – και επίσημη- ημερίδα της σεζόν, θα γίνει αύριο (Σάββατο  24/1) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τη συμμετοχή αρκετών ελλήνων πρωταθλητών, που ξεκινούν την διαδρομή τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στην Πράγα
Στο τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης θα κάνει τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν με στόχο να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκετια ενόψει των αγώνων που ακολουθούν και στους οποίους θα κυνηγήσει το όριο συμμετοχής (16,60 μ.) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας.

Στο ίδιο αγώνισμα θα πάρει μέρος και ο Νίκος Τσιώκος. Ντεμπούτο στη σεζόν θα κάνει ο Γιώργος Τσάκωνας στο μήκος, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην Μόσχα για τον "Ρώσικο Χειμώνα." Στο μήκος θα αγωνiστεί και ο Τάσος Γαλαζούλας.
Η Λορέλα Μάνου αναμένεται να κάνει έναν ακόμη αγώνα στο επί κοντώ, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή της Στέλλας Λεδάκη, η οποία έχει ενοχλήσεις στην μέση. Τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν, αναμένεται να κάνει και ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών. Στο μήκος των γυναικών ξεχωρίζει η Λίλη Αλεξούλη, που στην προπονητική ημερίδα του ΟΑΚΑ έκανε 6,07 μ., ενώ στο ύψος των γυναικών η Κατερίνα Κυριακοπούλου, που θέλει από νωρίς στη χρονιά να δείξει σε θέση να διεκδικήσει το όριο συμμετοχής (1,84 μ.) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.
Στα 60 μ. ενδέχεται η πρώτη εμφάνιση στη σεζόν του Παναγιώτη Ανδρεάδη, εκεί όπου θα πάρει μέρος και ο Βασίλης Τσούσης. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η συμμετοχή νεότερων αθλητών στη διοργάνωση, όπως των Αλεξιάδη και Μέρλου στο ύψος, Καραλή στο επί κοντώ και Σάντα στα 60 μ. εμπ.
Δηλώσεις συμμετοχής: ΑΝΔΡΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου