Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Μία… προπόνηση με 4,42 μ. για την Στεφανίδη –Η Payne κορυφαία στον κόσμο με 4,75 μ.




Αν έτσι είναι οι προπονήσεις της Κατερίνας Στεφανίδη, αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα ότι και αυτή η χρονιά θα είναι ιδιαίτερα… θερμή για την πρωταθλήτρια του επί κοντώ. 

Η «αργυρή» πρωταθλήτρια Ευρώπης, αποφάσισε να μετάσχει σε αγώνες στο Νέο Μεξικό- με το επί κοντώ να διεξάγεται το πρωί- στο πλαίσιο της προπόνησής της και έφυγε από εκεί έχοντας πάρει τη δεύτερη θέση με άλμα στα 4,42 μέτρα. 

«Ηταν εξαρχής ένας αγώνας με μορφή προπόνησης. Στο 4,52 μ. το κοντάρι ακουμπούσε στο στρώμα όταν λύγιζε, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ολοκληρώσω το άλμα», είπε η Στεφανίδη στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, που δοκίμασε σε αυτό το ύψος στη συνέχεια. 

Αυτός ήταν ο τρίτος αγώνας για εκείνη, έχοντας ήδη ανεβάσει το ρεκόρ της στα 4,60 μ., ενώ οι εμφανίσεις της θα συνεχιστούν την ερχόμενη εβδομάδα. 

Κορυφαία στον κόσμο η Payne με 4,75 μ. 
Αυτή που έκλεψε την παράσταση στον αγώνα ήταν η Demi Payne, που εξελίσσεται σε μία από τις πρωταγωνίστριες αυτού του χειμώνα. Η 24χρονη πέρασε τα 4,75 μ., για να γίνει η κορυφαία φέτος στον κόσμο, βελτιώνοντας για μία ακόμη φορά το κολεγιακό ρεκόρ. 

Και όλα αυτά από μία άλτρια που πριν από 15 μήνες έφερε στον κόσμο την κόρη της και είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά. Φαίνεται όμως ότι έχει στο… DNA της το επί κοντώ, καθώς και ο πατέρας της έχει ασχοληθεί με το αγώνισμα, σημειώνοντας μάλιστα και εκείνος κολεγιακό ρεκόρ.


Ρούλα Βλασσοπούλου
Πηγή: stivoz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου