Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Ημερίδες και όρια


Σε ένα καρέ εγχώριων αγώνων, όπως όλα δείχνουν, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να «κυνηγήσουν» τα όρια για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού.
Όπως φαίνεται ο ΣΕΓΑΣ θα διοργανώσει ανάμεσα στις ημερίδες και τέσσερις που θα μετρούν επίσημα τα όρια για την Πράγα. Η αρχή θα γίνει στις 31 Ιανουαρίου στο κλειστό προπονητήριο του Αγίου Κοσμά και θα ακολουθήσει η ημερίδα στις 7 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη και στο Παλαί. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο αγώνες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η ημερίδα που η ομοσπονδία θέλει να γίνει στις 8 Φεβρουαρίου και φυσικά το πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στις 14 και 15 Φλεβάρη.

Σε ό,τι αφορά την οριστικοποίηση της ημερίδας, αλλά και τη διάθεση του περιφερειακού στίβου του Φαληρικού σταδίου, θα ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή, όπου κλιμάκιο του ΣΕΓΑΣ θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΦ, Γιώργο Σιγάλα.
Ν’ αναφέρουμε ότι οι Έλληνες πρωταθλητές θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να πιάσουν τα όρια και στους βαλκανικούς αγώνες που θα γίνουν στις 21 Μαρτίου στην Κωνσταντινούπολη. Ο ΣΕΓΑΣ αναμένεται να δώσει τη δυνατότητα σε όσους βρίσκονται κοντά στα όρια να διεκδικήσουν την πρόκριση στην Τουρκία.
Όμως πέρα από τις ημερίδες που θα ισχύσουν τα όρια, θα γίνουν και άλλοι αγώνες το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα το προσεχές Σάββατο 24 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ημερίδα στον Άγιο Κοσμά και στο Ηράκλειο Κρήτης. Στις 31 Ιανουαρίου έχουν προαναγγείλει αγώνες οι Σέρρες, η Ιεράπετρα και η Πάτρα, ενώ στις Σέρρες θα γίνει και 21 Φεβρουαρίου.
 Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου