Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Στο Λουξεμβούργο για επαφές

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος βρέθηκε το σαββατοκύριακο στο Λουξεμβούργο, όπου συνεδρίασε η Reflection Commission της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου.


Ο Έλληνας παράγοντας της ομοσπονδίας πήρε μέρος στις συζητήσεις που αφορούσαν το αντίκτυπο και την αντανάκλαση που είχαν οι σημαντικοί αγώνες της περσινής χρονιάς στην Ευρώπη. Έγινε ένας απολογισμός και κατατέθηκαν προτάσεις που αφορούσαν κυρίως, το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών- γυναικών που έγινε στη Ζυρίχη και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ομάδων. Ν’ αναφέρουμε ότι η επιτροπή έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα και οι προτάσεις μεταφέρονται στο συμβούλιο της ΕΑΑ.
Πάντως, φαίνεται πώς υπάρχει μια στροφή της ΕΑΑ και στους αγώνες δρόμου και στην ανάπτυξή τους. Πέρα όμως από τις συζητήσεις οι εκπρόσωποι πολλών ομοσπονδιών, ανάμεσά τους και της ελληνικής με τον κ. Δημάκο, είχαν την ευκαιρία να κάνουν και κάποιες επαφές και «ζυμώσεις» σε ό,τι αφορά τις επερχόμενες εκλογές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, όπου ο Παναγιώτης Δημάκος θα είναι υποψήφιος από τον ΣΕΓΑΣ για τη θέση του μέλους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου