Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Η Ρόδος τρέχει

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΕ ΝΙΚΟΛ ΡΕΜΠΟΥΛΗ

Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα για τον μαραθώνιο που θα γίνει στη… Ρόδο παραχώρησε η οργανωτική επιτροπή παρουσία της Νικόλ Κυριακοπούλου.
Ο 2ος διεθνής μαραθώνιος της Ρόδου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου. Η πρόεδρος της οργανωτικής και αντιπεριφερειάρχης τουρισμού νοτίου Αιγαίου, Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους τους φορείς για την επιτυχία της διοργάνωσης και τόνισε ότι στόχος είναι ο μαραθώνιος αυτός να γίνει διεθνώς γνωστός.
Στην παρουσίαση παρευρεθήκαν η τρίτη στο πρωτάθλημα Ελλάδος μαραθωνοδρόμος από την Λέρο Ουρανία Ρεμπούλη, ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Ιωάννης Μαργαρίτης, η αντιδήμαρχος τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας, ο γενικός διευθυντής του μαραθωνίου Ρόδου Γιώργος Μιχαλάκης και ο Σέργιος Αϊβάζης πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου.
Από τον γενικό διευθυντη τονίστηκε ότι η διαδρομή θα είναι σε επίπεδο θάλασσας χωρίς ανωφέρειες που επιτρέπει να επιτευχθούν καλές επιδόσεις και να αυξηθούν οι συμμετοχές των δρομέων. Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν την Ουρανία Ρεμπούλη στην απόφαση να αγωνιστεί στο μαραθώνιο της Ρόδου, με στόχο να πετύχει χρόνο τουλάχιστον 2 ώρες και 43’ που επιτρέπει την συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Την παράσταση ωστόσο έκλεψε η Νικόλ Κυριακοπούλου η οποία ως αθλήτρια συλλόγου από τη Ρόδο θα τρέξει στον αγώνα των 5000μ.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου