Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ο Φάρα ξεκινά από Ντόχα

Screen Shot 2015-03-31 at 1.36.28 PM
Από το μίτινγκ της Ντόχα στις 31 Μαρτίου θα ξεκινήσει τη σεζόν στον ανοιχτό στίβο, ο Μο Φάρα και μάλιστα όχι σε συνηθισμένο για τον ίδιο αγώνισμα.
Ο δις χρυσός Ολυμπιονίκης των 5.000μ. και 10.000μ., όπως ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές θα συμμετάσχει στην κούρσα των 3.000μ. στο πρώτο από τα 14 μίτινγκ της σειράς των ντάιαμοντ λιγκ που θα διεξαχθεί στην Ντόχα του Κατάρ στις 15 Μαΐου.
«Έχω ακούσε τα καλύτερα λόγια για τον αγωνιστικό χώρο στην Ντόχα. Θα είναι η καλύτερη αρχή της σεζόν για μένα και ανυπομονώ να αγωνιστώ εκεί» δήλωσε ο Βρετανός.
Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε στο μίτινγκ έναν από τους κορυφαίους Ολυμπιονίκες. Η παρουσία του Φάρα στη Ντόχα επιβεβαιώνει την επιμονή μας να ξεκινάμε νωρίς τους αγώνες στη σεζόν» δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας στίβου του Κατάρ Ντάχλαν Αλ Χαμάντ.
Ο ανταγωνισμός για τον Φάρα θα είναι μεγάλος έχοντας να αντιμετώπισει τους καλύτερους από Κένυα και Αιθιοπία. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν ο Αζάια Κίπλαγκαντ Κόετς, ο Τόμας Λονγκοσίβα, ο Κάλεμπ Εντίκου, ο 17χρονος Γιόμιφ Κοτζίλτσα, ο Χάγκος Γκεμπριβέτ και ο Γένιου Αλαμιρού.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου