Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Παπαμιχαήλ και Ντρισμπιώτη οι νικητές στο Πανελλήνιο βάδην- Η βροχή δεν στάθηκε εμπόδιο


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20 χλμ. βάδην Α/Γ και Νέων Α/Γ, καθώς και η ημερίδα βάδην για τις κατηγορίες εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων στα Μέγαρα. Η συνεχόμενη βροχή και ο κρύος καιρός δεν στάθηκαν εμπόδιο στις προσπάθειες των βαδιστών.

Στους άνδρες, πρώτος ήταν για ακόμη μια φορά ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ με χρόνο 1.25.48. Ο Καρδιτσιώτης αθλητής νίκησε άνετα και με αυτό τον τρόπο πρόσθεσε ακόμη ένα κύπελλο στην συλλογή του.



Ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου μετά τον αγώνα του είπε: «Παρά την βροχή, όλα πήγανε καλά. Μπήκα για τη νίκη. Στη συνέχεια έχουμε και το Ευρωπαϊκό κύπελλο βάδην- θα γίνει στις 17 Μαίου στην Μούρθια της Ισπανίας. Θα βάλουμε προπόνηση μέχρι τότε. Μεγάλος στόχος φυσικά είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α/Γ στο Πεκίνο».

Δεύτερος στην ίδια κούρσα ήταν ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος με 1.27.55- ο οποίος ήταν και πρώτος στους νέους- και τρίτος ο Γιάννης Βαϊτσης με 1.29.39- δεύτερος στους νέους. Τρίτος στους νέους ήταν ο, έφηβος, Σάββας Κραβαριώτης 1.32.42.


Στα 20 χλμ. βάδην γυναικών πρώτη τερμάτισε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με χρόνο 1.33.56, η οποία έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και για ακόμη μια φορά πλησίασε κοντά στο όριο για το Παγκόσμιο στο Πεκίνο (το όριο είναι 1.33.30). Δεύτερη τερμάτισε η Κατερίνα Θεοδωροπούλου με χρόνο 1.38.30- τερμάτισε πρώτη στις νέες, πλησιάζοντας κοντά στο όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Α/Γ (το όριο είναι 1.38.00). Τρίτη τερμάτισε η Σπυριδούλα Σταύρου 1.44.13.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Πηγή: stivoZ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου