Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μετέωρος ο Τσάκωνας

?J?S (???  r??????H?? ???? ???  ??? 2011

Έχει περάσει σχεδόν ενάμισης μήνας από τότε που ο Γιώργος Τσάκωνας έλυσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Δημήτρη Βασιλικό και μέχρι στιγμής, συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του.
Ο Έλληνας πρωταθλητής συνεχίζει να γυμνάζεται μόνος του, αφού φαίνεται ότι ο υψηλός αθλητισμός του ΣΕΓΑΣ για άλλη μια φορά σφυρίζει αδιάφορα με κίνδυνο να χαθεί άλλος ένας αθλητής. Ο ίδιος έχει προσεγγίσει κάποιους προπονητές, ενώ η ίδια ομοσπονδία έπρεπε να τον κατευθύνει, και δεν έχει βρεθεί τρόπος συνεργασίας. Πολλές οι δυσκολίες, αλλά και τα ερωτήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κορυφαίος άλτης φέρεται να μίλησε με προπονητή και εκείνος του είπε πώς δεν θα αναλάβει να τον προπονήσει επειδή δεν πρόκειται η επιτροπή αθλητικού σχεδιασμού να τον στηρίξει.
Αν πραγματικά συμβαίνει κάτι τέτοιο και ο προπονητής έχει τέτοια πληροφόρηση είναι κάτι πολύ σοβαρό και πρέπει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος να μην το επιτρέψει. Πώς είναι δυνατόν ένας αθλητής, όπως ο Γιώργος Τσάκωνας με ατομικό ρεκόρ 8.25 μέτρα στο μήκος να μην στηρίζεται και να μην έχει βρεθεί λύση σε ό,τι αφορά τον προπονητή που θα τον γυμνάζει. Ένας 26άχρονος άλτης που πάλεψε μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό και επέστρεψε σε υψηλό επίπεδο και κάποιοι στην ομοσπονδία, που έχουν υψηλές θέσεις, να συμπεριφέρονται με τέτοιον τρόπο. Αλήθεια υπάρχουν πολλοί άλτες στο μήκος σαν τον Γιώργο Τσάκωνα στην Ελλάδα του 2015, ώστε ο ΣΕΓΑΣ να έχει την πολυτέλεια να τους αφήνει να χαθούν;
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου