Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Βάρη με τον Μπολτ

Screen Shot 2015-03-24 at 3.25.06 PM

Με τη σεζόν του ανοιχτού να πλησιάζει ο Γιουσέν Μπολτ προετοιμάζεται και βρίσκεται σε φουλ περίοδο προπόνησης.
Ο Τζαμαϊκανός, που δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει και στους εκατομμύρια θαυμαστές του στον κόσμο τι κάνει, αυτή τη φορά ανέβασε φωτογραφίες του στο instagram από το γυμναστήριο που σηκώνει βάρη.
Ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής στα σπριντ θέλει τη φετινή χρονιά να είναι σε άριστη κατάσταση προκειμένου να διεκδικήσει τους παγκόσμιους τίτλους στα 100 και 200 μέτρα στο Πεκίνο.
Αλλά από την άλλη δεν είχε πρόβλημα να ανεβάσει και βίντεο από τα βάρη που σηκώνει στο γυμναστήριο. Ίσως να ήθελε να προειδοποιήσει τους αντιπάλους του, που θα θελήσουν στη «Φωλιά του Πουλιού» να αμφισβητήσουν τα πρωτεία του στα σπριντ.
Μάλιστα, έγραψε: «Πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσει η εβδομάδα. Ας μην αφήσουμε κανέναν να στραγγίσει την ενέργειά σας αυτή την εβδομάδα… Ενέργεια. Φωτιά. Για πάντα πιο γρήγορα. Θετική ενέργεια».
Ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ στα 100μ. και 200μ. θα αγωνιστεί τον επόμενο μήνα σε μίτινγκ στο Ρίο ντε Τζανέιρο, που θα κάνει πρεμιέρα στα 100μ. Θα γίνει στο Mano a Mano στο Τζόκεϊ Κλαμπ στην παραλία της Κοπακαμπάνα, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ο Μπολτ θα τρέξει με άλλους τρεις αθλητές στις 19 Απριλίου.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου