Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17.30΄ στην αίθουσα τύπου του Κ.Ε.Σ. η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Παρευρέθησαν 15 σωματεία με δικαίωμα ψήφου και 3 σωματεία χωρίς δικαίωμα.
Στην συνέχεια στις 19.00΄ στον ίδιο χώρο έγινε η κοπή πίτας και ακολούθησε βράβευση αθλητών-τριών που κατέλαβαν την πρώτη Πανελλήνια Νίκη το έτος 2014.
Βραβεύθηκαν το Σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ που στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ των Σωματείων όλης της Ελλάδας κατέλαβε την 5η θέση και την 1η από τα Σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, καθώς και ο προπονητής του ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Μποτσκαριώφ Γεώργιος , ως προπονητής της ΕΑΣ με τις περισσότερες Πανελλήνιες νίκες.
Πριν την έναρξη των διαδικασιών των εκδηλώσεων τηρήθηκε από το Σώμα και τους παρευρισκόμενους ενός λεπτού σιγή για τον χαμό των τριών φίλων-συναδέλφων και συνεργατών του αθλητισμού, Γιάννη Μανίκα, Γιώργου Θεμελίδη και Κουκίδη Ακίλα.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, εκπρόσωποι σωματείων, αθλητές-τριες, γονείς, φίλαθλοι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ.
Παρασκευή Πατουλίδου – Ανιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης-εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πτολεμαίος Παπαμιχαήλ-Β΄Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, Αθανάσιος Ράπτης-Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, Κυριακή Γιαννακίδου-Πρωταθλήτρια και τέως Γενική Γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Αστεριάδης-Πρόεδρος Σ.Ε.Κ.Σ.Θ. , Αθανάσιος Παπαγεωργίου- Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητικών εγκαταστάσεων Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Μιχελαράκης-Διευθυντής ΚΥΑΘ, Πέτρος Πετρίδης – Διευθυντής Κ.Ε.Σ., Σισμανίδης Παύλος-Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Β.Ε.
Το νόμισμα της πίτας έπεσε στο Αθλητικό Σωματείο ΠΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και το νόμισμα στα πιτάκια έπεσε στον αθλητή Κιάφα Μιχάλη.
Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ κ. Αναστάσιος Τομπούλης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και ευχήθηκε στους αθλητές-τριες και σωματεία πάντα επιτυχίες.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου