Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Επιστρέφει σε αγώνες… ασφάλτου

jessica_ennis_500053

Δύο χρόνια μετά τη γέννα του γιου της Ρέτζι, η Τζέσικα Ενίς Χιλ επιστρέφει και πάλι στην ενεργό δράση κάνοντας πρεμιέρα σε αγώνες… ασφάλτου.
H χρυσή Ολυμπιονίκης του Λονδίνου στο έπταθλο θα αγωνιστεί στα 100μ. εμπόδια που θα γίνουν στους δρόμου του Μάντσεστερ (9 Μαΐου) δίχως όμως να έχει αντίπαλο τη διάδοχο της, Καταρίνα Τζόνσον Τόμπσον.
«Ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγώνες και η ατμόσφαιρα στο Μάντσεστερ είναι απίστευτη» δήλωσε η Ενίς η οποία αγωνίστηκε τελευταία φορά στην επέτειο των Ολυμπιακών του Λονδίνου, τον Ιούλιο του 2013.
Στο κέντρο του Μάντσεστερ όπου θα στηθεί η αγωνιστική πίστα αναμένονται 25.000 θεατές για να παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων και την επιστροφή μιας εκ των αγαπημενων αθλητριών του βρετανικού κοινού. «Οι αγώνες που γίνονται στους δρόμους της πόλης είναι ξεχωριστοί, καθώς ο κόσμος είναι πιο κοντά από οποιοδήποτε στάδιο. Τους νιώθεις δίπλα σου» είπε η Ενίς η οποία θα παρακολουθήσει την Τζόνσον Τόμπσον να αγωνίζεται στα 200μ. εμπόδια και στο μήκος. Η πολυαναμενόμενη κόντρα των δύο Βρετανίδων θα γίνει πραγματικότητα στο Γκότζις της Αυστρίας. Ήδη πάντως η νεαρή αθλήτρια από το Λίβερπουλ, έκλεψε από την Ενίς το ρεκόρ στο πένταθλο ξεπερνώντας του 4.965 βαθμούς που είχε, με επίδοση 5.000β. στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στην Πράγα.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου