Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

by

Article Preview


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε/Ν διεξάγεται στα Τρίκαλα, με προσαρμογές στο πρόγραμμα και ορισμένες δυσκολίες από τον καιρό καθώς έβρεξε στα μέσα για μιαμιση ώρα, ωστόσο αρκετές ήταν οι καλές επιδόσεις και ένα πανελλήνιο ρεκόρ την Α' ημέρα
-> Αποτελέσματα

Μπορεί η βαλβίδα να ήταν αρκετά βρεγμένη και να δυσκόλευε, αλλά ο Οδυσσέας Μουζενίδης ήταν πιστός στις συνήθειές του, κάνοντας ένα ακόμη ρεκόρ.
Αρχικά ισοφάρισε τα 20,67μ. που είχε κάνει πέρυσι όταν πήρε το χάλκινο στο Ευρωπαικό Εφήβων, ενώ στη συνέχεια ανέβασε την επίδοσή του στα 20,70μ.

Ο Ιάσων Μαχαίρας που επίσης έχει το όριο για το παγκόσμιο, έκανε ατομικό ρεκόρ με 19,49μ. με την 6κιλη.

Ο Σωτήρης Γκαραγκάνης [φώτο] ήταν ο νικητής στα 100 μ. με ατομικό ρεκόρ ...
by

Article Preview


Η 17χρονη Παναγιώτα Δόση του ΑΟ Κερκυρας είναι από τις πλέον φερέλπιδες αθλήτριες, έχοντας περάσει στο ύψος πέρυσι τα 1,83μ. στον ανοικτό και ομοίως φέτος στον κλειστό, σημειώνοντας πανελλήνια ρεκόρ κορασίδων.

Φέτος στον ανοικτό έκανε 1,80μ. στο διασυλλογικό Π/Κ και κέρδισε την Παγκόσμια Γυμνασιάδα με 1,77μ. Ενόψει του Ευρωπαικού Π/Κ που γίνεται 5-8/7, έχει ως τώρα φέτος τη 2η επίδοση στην κατηγορία (μετά την Mahuchikh από την Ουκρανία).

Καθώς αρκετά είχαν ακουστεί ανεπίσημα βέβαια για την κατάστασή της τον τελευταίο καιρό, ο προπονητής και πατέρας της Θεόδωρος Δόσης έκανε μια σχετική ενημέρωση με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Οφείλοντας ενημέρωση και προς αποκατάσταση της αλήθειας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου