Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018




Stivos Diomidis

Δελτίο Τύπου: Οι συμμετοχές του συλλόγου μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου-01 Ιουλίου στη Καβάλα.
Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Παίδων-Κορασίδων, την σκυτάλη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο την παίρνει η διοργάνωση του «Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Παγκορασίδων Α΄ Κ16» η οποία θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους. Στο Δημοτικό στάδιο της Καβάλας "Ανθή Καραγιάννη", θα διεξαχθεί ο Βόρειος όμιλος του πρωταθλήματος στον οποίο θα συμμετάσχουν αθλήτριες και αθλητές Σωματείων της Βόρειας Ελλάδας και συγκεκριμένα: Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλονίκης, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Κερκύρας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.
Η αποστολή του συλλόγου μας θα ταξιδέψει στην γειτονική πόλη της Καβάλας με τέσσερις αθλητές και μία αθλήτρια μας προσδοκώντας σε μια αξιόλογη συνολική εμφάνιση έχοντας ελπίδες ατομικών ρεκόρ και διακρίσεων. Οι αθλητές μας επικύρωσαν την αγωνιστική τους παρουσία στην διοργάνωση Κ16 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, επιτυγχάνοντας προκαθορισμένα όρια πρόκρισης σε προηγούμενες αθλητικές εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει ο ΣΕΓΑΣ.
Αναλυτικά οι συμμετοχές μας:

Την σχετική προκήρυξη και το ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω δικτυακό σύνδεσμο: http://www.segas.gr/…/procla…/5747-gr-champ-2018-pp-pk-north
Τις συμμετοχές μπορείτε να τις δείτε στους παρακάτω δικτυακούς συνδέσμους:
Παγκορασίδες: http://www.segas.gr/files/2018/Entries/VOREIOS_PKA18.xls
Παμπαίδες: http://www.segas.gr/files/2018/Entries/VOREIOS_PPA18.xls

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου