Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

by

Article Preview


Η 3η ημέρα των αγωνισμάτων στίβου στους Μεσογειακούς, είχε ξανά χρυσό για την Κύπρο και 2 αργυρά για την ελληνική ομάδα.

-> Αποτελέσματα

Η δισκοβολία ανδρών ήταν το αγώνισμα με το οποίο ξεκίνησε το πρόγραμμα και ο Κύπριος πρωταθλητής Απόστολος Παρέλλης με 62,98μ. στη δεύτερη βολή του πήρε τελικά τη νίκη.
-> video
Ο Γιώργος Τρέμος ήταν 7ος με 57,84μ.

Συναρπαστικη ήταν η κούρσα των 100μ. με εμπόδια όπου κέρδισε η Κροάτισσα Ivancevic σε 13.19, με την Ελισάβετ Πεσιρίδου να τερματίζει 2η σε 13.30 με ταυτόχρονη άφιξη με την Ιταλίδα Bogliolo.
-> video
Το photo-finish δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει κάποια κι έτσι αποδόθηκαν 2 αργυρά. Η Κύπρια Ναταλία Χριστοφή ήταν 7η με 13.63.

Στο ύψος ο Κώστας Μπανιώτης που ήταν ο νικητής της προηγούμενης ...
by

Article Preview


Μετά από 20 ημέρες από τη Στοκχόλμη, ο 7ος αγώνας της σειράς Diamond League γίνεται το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Παρίσι.

-> Πρόγραμμα /συμμετοχές /αποτελέσματα

Ο αγώνας θα καλυφθεί αυτή τη φορά, από την ΕΡΤ2, με το κύριο πρόγραμμα που είναι 9-11μμ Ελλάδος (αν και υπάρχει η ατυχία για ευρύτερο κοινό εκείνη την ώρα να έχει αγώνα Μουντιάλ)

Στο επί κοντώ, μπροστά στο κοινό του θα αγωνιστεί ο Renaud Lavillenie με τον ρέκορντμαν εφήβων Armand Duplantis σε ένα δυνατό αγώνισμα όπου μετέχουν και οι Kendricks, Barber, Lisek αλλά και ο Κώστας Φιλιππίδης.

Τα ψηλά εμπόδια είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα αγωνίσματα καθώς μετέχουν ο Sergey Shubenkov, ο Orlando Ortega, ο Aries Merritt αλλά και ο πρωταθλητής Κύπρου Μίλαν Τραίκοβιτς.

Το αγώνισμα όμως που ξεχωρίζει είναι το ύψος γυναικών με τη Ρωσίδα Mariya Lasitskene και την ...
by

Article Preview


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων Α' διεξάγεται το Σαββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου, σε 2 ομίλους, κάτι που συμβαίνει από το 2013 στη διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε το 1991.

Όπως και πέρυσι, ο Βόρειος όμιλος θα διεξαχθεί στην Καβάλα και ο Νότιος όμιλος στη Χαλκίδα.
-> Πρόγραμμα /συμμετοχές /infos

Περισσότερες από 1500 είναι οι δηλώσεις συμμετοχών για τη διοργάνωση, όπου μετέχουν αθλητές-τριες 14 και 15 ετών - για φέτος οι γεν. 2003 ή 2004, ενώ ειδικά στις σκυταλοδρομίες 4χ80μ. μπορούν να μετέχουν και οι γεν. 2005.

Για πολλά πολλά θα είναι απαρχή εξέλιξης και σίγουρα μια καλή εμπειρία, αρκετά βεβαια έχουν ήδη αρχίσει να δείχνουν το ταλέντο τους. Μεταξύ αυτών η Αναστασία Ντραγκομίροβα στα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου