Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Φωτογραφία του Στίβος. Κέρκυρα.







ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ                            Θεσσαλονίκη 14/6/2018
   ΣΤΙΒΟΥ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ    
  τηλ.επικοινωνίας:6977587381                                                                                                                                                Αρ. πρωτ.: 24
_______________________               Προς: Υφυπουργό Παιδείας
                                                                        Έρευνας και Θρησκευμάτων
                                                                                    κ. Γαβρόγλου Κων/νο
κ.Υπουργέ
            Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Ελληνική αποστολή που συμμετείχε στην Παγκόσμια γυμνασιάδα που διεξήχθη  την τρέχουσα χρονιά στο Μαρόκο , για τις σπουδαίες της επιτυχίες.
            Συγχαίρουμε τους μαθητές-τριες που με τις εξαιρετικές τους επιτυχίες απέδειξαν τις δυνατότητες της Ελληνικής μαθητικής νεολαίας.
Θα πρέπει να τονίσουμε την αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΥΠ.Π.Ε.Θ. να στείλει πολυπληθή αποστολή, η οποία και τους δικαίωσε απόλυτα.
Επαναφέρουμε κ. Υπουργέ το διαχρονικό αίτημα των προπονητών για την αποσύνδεση του Λυκείου από τις Πανελλήνιες εξετάσεις, με την θέσπιση μεταλυκειακής χρονιάς για την εισαγωγή στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας , ώστε να μπορούν και έπειτα οι μαθητές-τριές να προσφέρουν τα μέγιστα στον Ελληνικό Σχολικό και Εξωσχολικό αθλητισμό, γεγονός που απέδειξαν περίτρανα στην Παγκόσμια γυμνασιάδα.
Θα πρέπει να σημειώσουμε  εν΄όψει των αποσπάσεων των Κ.Φ.Α. για το Σχ. Έτος 2018-19 πόσο σημαντικό έργο επιτελούν για τον Ελληνικό αθλητισμό και θέτουμε εκ νέου την πρόταση για αύξηση του αριθμού των αποσπασμένων  Κ.Φ.Α. καθώς και  με μειωμένο ωράριο,  και την επαναλειτουργία των Αθλητικών  Σχολείων  και τον διορισμό νέων Συναδέλφων στην εκπαίδευση.
Κύριε Υπουργέ, οι μαθητές-τριές έδειξαν τον δρόμο, πιστεύουμε ότι έχετε  την θέληση να συνεχίσετε για το καλό της νεολαίας μας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με τιμή
για το Δ.Σ.
-Ο-

-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Π. ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου