Σάββατο 23 Ιουνίου 2018


 

 

 


Η Ανθή Κυριακοπούλου πραγματοποίησε καλή παρουσία ως μελος της Βαλκανικής ομάδας, που συμμετείχε στην τετραεθνή συνάντηση, στο Μινσκ την Παρασκευή (22/6).

 

 

 


Το φετινό του ρεκόρ στη θερινή σεζόν βελτίωσε ο Κώστας Φιλιππίδης στη διάρκεια του Challenge της ΙAAF που έγινε σήμερα στην Μαδρίτη.

 

 

 


φωτογραφίες: eurokinissi
Το 6ο Protergia Athens Street Pole Vault στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στις μοναδικές επιδόσεις των αθλητρών, αλλά και την μαζική παρουσία του κόσμου, που πραγματικά μεταμόρφωσε την πλατεία Συντάγματος σε αγωνιστικό χώρο.

 

 

 


Μετά την επεξεργασία των Δηλώσεων Συμμετοχής και για την καλύτερη διαχείριση των προκρίσεων για τους Απογευματινούς Τελικούς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στην Κατερίνη, ο ΣΕΓΑΣ, αποφάσισε, τον τρόπο διεξαγωγής των προκριματικών σειρών καθώς και την αναπροσαρμογή των ορίων πρόκρισης για τους Τελικούς των αγωνισμάτων.


 

 

 


Κάτι παραπάνω από μοναδική ήταν σήμερα ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα στο 6ο Protergia Athens Street Pole Vault. Εκατοντάδες φίλοι του στίβου βρέθηκαν στην πλατεία και απόλαυσαν έναν από τους καλούτερους αγώνες φέτος στον κόσμο, στο επί κοντώ Γυναικών.


 

 

 



Με την ελληνική ομάδα να κατακτά 11 μετάλλια τη δεύτερη ημέρα και να φτάνει συνολικά τα 20, ολοκληρώθηκε στην Κωνσταντινούπολη το Βαλκανικό Πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου