Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

by

Article Preview


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε/Ν ολοληρώθηκε στα Τρίκαλα - με τη Β' ημέρα να περιλαμβάνει κανονικά και προκριματικά αγωνίσματα και να έχουμε από 2 όρια για το παγκόσμιο Ε/Ν και το Ευρωπαικό Π/Κ
Ο ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών στους Εφήβους (και άτυπα και στο σύνολο) και ο ΓΣ Κηφισιάς στις Νεάνιδες ήταν οι πρωταθλητές σύλλογοι.
-> Αποτελέσματα

Στο μήκος ο 18χρονος Αλέξης Αργυρόπουλος έφτασε στο 5ο του άλμα στα 7,63μ. και έκανε το όριο των 7,60μ. για το παγκόσμιο Ε/Ν.
"Ήταν φυσικά ο στόχος της χρονιάς το όριο και τώρα συνεχίζουμε στο βαλκανικό και το παγκόσμιο. Ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω και των πανελλαδικών αλλά υπήρχε καλός προγραμματισμός" μας είπε στο stivoz.gr ο αθλητής του Κοροιβου Αμαλιάδας που από μικρός γυμνάζεται εκεί με τον Νίκο Καστανά.

Ο Άρης Δρίτσας ...
by

Article Preview


Οι 100οι Παγκύπριοι Αγώνες Στίβου Ανδρών και 62οι Γυναικών έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου, με τον ΓΣ Παγκυπρια να επικρατεί τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες (συνυπολογισμένων και 10000μ - συνθέτων) σε αγώνες που συνθήκες -με ισχυρό αέρα- και ταρτάν δεν ευνοησαν τις καλές επιδόσεις
-> Αποτελέσματα

Η δισκοβολία ανδρών είναι σίγουρα το δυνατό αγώνισμα της Κύπρου τα τελευταία χρόνια (και το ύψος που όμως δεν ήταν οι Ιωάννου, Χονδροκούκης)
Ο Απόστολος Παρέλλης ήταν ο νικητής με 60,50μ. ενώ ο Γιώργος Τρέμος που διαμένει πλέον Κύπρο και ανήκει στον ΓΣΠ βελτίωσε τη φετινή του επίδοση με 59,80μ.

Ο έφηβος Γιώργος Κονιαράκης έριξε 58,30μ. λίγες μέρες μετά τη νίκη του με 58,56μ. στους Μεσογειακούς Νέων - ενώ έκανε μάλιστα και νταμπλ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου