Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

by

Article Preview


Το "Filothei Women Gala", διεθνείς Αγώνες Στίβου μόνο για γυναίκες, που ξεκίνησαν το 2000 ως μια παγκόσμια πρωτοτυπία τέτοιων επίσημων αγώνων, διεξάγονται την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης "Στέλιος Κυριακίδης"

Το κυριο πρόγραμμα ξεκινάει στις 6μμ και θα μεταδοθεί και από την ΕΡΤ2
-> Πρόγραμμα /συμμετοχές /infos

Ο μεγάλος στόχος φέτος είναι το Ευρωπαικό και τα 2 ελληνικά μετάλλια της προηγούμενης διοργάνωσης θα είναι παρούσες ξανά.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, αθλήτρια του ΑΟ Φιλοθέης είναι για 3η συνεχή χρονιά το κεντρικό πρόσωπο:
"Η προετοιμασία τις τελευταίες εβδομάδες έχει πάει πολύ καλά, παρότι αυτό δεν φαίνεται στους αγώνες. Δουλεύουμε πολύ στο να κερδίσω την αυτοπεποίθηση μου. Θέλω να κάνω αγώνες με συναγωνισμό, γιατί η πίεση με βοηθάει"

Στη ...
by

Article Preview


Ενώ ο επόμενος αγώνας της σειράς Diamond League αργεί αφού είναι την τελευταία ημέρα του Ιουνίου στο Παρίσι, στο προσκήνιο έρχεται η σειρά world Challenge, με τον 5ο από τους 9 αγώνες της σειράς, ένα πολύ δυνατό meeting στην Ostrava - που να σημειωθεί πως θα φιλοξενήσει στις 8-9/9 το Παγκόσμιο Κύπελλο Ηπείρων.

Στο 57ο "Golden Spike", τρεις Έλληνες αθλητές και 2 της Κύπρου θα δώσουν το παρών.
-> infos/αποτελέσματα

Στο μήκος θα είναι ο Μίλτος Τεντόγλου - που έκανε καλή εμφάνιση στην Σουηδία, ενώ κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Κουβανός Echevarria που έκανε το εντυπωσιακό 8,83μ. με οριακά πάνω από τα όρια άνεμο στη Στοκχόλμη.

Στα 200μ. θα τρέξει ο Λυκούργος Τσάκωνας, ενώ ξεχωρίζουν ο Ramil Guliyev που είναι σε σταθερά καλή κατάσταση και ο ΝοτιοΑφρικανός Clarence Munyai που είχε εντυπωσιάσει νωρίς στο εθνικό πρωτάθλημα με 19.69 αλλά και ο Jobodwana.

Στο επί κοντώ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου