Τρίτη 5 Ιουνίου 2018


by

Article Preview



Σε χαμηλές θερμοκρασίες έγινε ο 4ος αγώνας World Challenge, στο Turku, στη γενέτειρα και στη μνήμη του σπουδαίου "Ιπτάμενου Φινλανδού" Paavo Nurmi

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν η νικήτρια στο επι κοντώ με 4,51μ. (->video), η μόνη που πέρασε το ύψος αυτό, ενώ δεν τα κατάφερε μετά στα 4,61μ.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας ήταν 3ος στα 200μ σε 20.72, με νικητή τον Τουρκο-Αζέρο παγκόσμιο πρωταθλητή Ramil Guliyev με 20.23. (->video)

Πολύ καλή κούρσα έκανε ο Ρώσος (ANA) Sergey Shubenkov sτα 110μ. εμπόδια, με 13.18.

Ο Εσθονός Magnus Kirt έκανε την έκπληξη στον ακοντισμό κερδίζοντας με 88,73μ. τους Γερμανούς Roehler και Vetter.
Στη σφυροβολία -που ανήκε και στη σειρά Challenge- ο ...




by

Article Preview



Τρεις διοργανώσεις στίβου όπου μετέχει η Κύπρος περιλαμβάνει το Σ/Κ 9-10 Ιουνίου:
Τους 2ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης Στίβου στο Λίχτενστάιν (καθιερώθηκαν ανά διετία τα έτη που δεν γίνεται το ευρωπαικό Εθνικών Ομάδων) και τους Βαλκανικούς Παίδων/Κορασίδων στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο, καθώς και τους 3ους Μεσογειακούς Στίβου U23 στο Jesolo της Ιταλίας το διήμερο.

Οι Κυπριακές αποστολές:

Μικρών Κρατών ...




by

Article Preview



Το βαλκανικό πρωτάθλημα Π/Κ γίνεται το Σάββατο 9 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, γίνεται σε μια ημέρα με ορισμένα αγωνίσματα να μην περιλαμβάνονται: 200μ., 400μ. εμπ., επί κοντώ, 4χ400μ. Φέτος διεξάγεται ωστόσο η σφυροβολία

Το βαλκανικό θα είναι και μια καλή ευκαιρία για τα όρια Ευρωπαικό Π/Κ που πρέπει να επιτευχθούν ως τις 23-24/6 που είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας. (->όρια/επιτεύξεις)

Κάθε χώρα μπορεί να λάβει μέρος με 2 αθλητές ανά αγώνισμα. Η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση στις κορασίδες στα 1500μ-3000μ.-σφυροβολία. Δύο αγωνίσματα θα κάνουν Καρύδη και Τσουκαλά. Με 10μελή αποστολή μετέχει η Κύπρος.

Οι ομάδες: ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου