Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

by

Article Preview


Το διεθνές meeting ρίψεων "Σιθώνεια" που ξεκίνησε -με τη σφυροβολία- το 2002, διεξήχθη για 17η φορά στο Δημοτικό Στάδιο Νικήτης Χαλκιδικής, την Τετάρτη 20 Ιουνίου
-> Αποτελεσματα

Το κεντρικό αγώνισμα ήταν βέβαια η σφυροβολία.
Ο Μιχάλης Αναστασάκης στη δεύτερή του βολή έφτασε στα 76,53μ. κι έκανε το όριο για το Ευρωπαικό.
Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έιχε και μια ακόμα βολή πάνω από τα 76μ. ενώ ήταν 2ος, μετά τον χρυσό Ολυμπιονίκη Dilshod Nazarov από το Τατζικιστάν που έριξε 78,08μ.

Ο παίδας Θοδωρής Ζιώγας, που είχε ήδη το όριο για το Ευρωπαικο της κατηγορίας, έστειλε την 5κιλη σφύρα στα 70,26μ. κάνοντας ατομικό ρεκόρ.

Στο αγώνισμα των γυναικών κέρδισε η Iryna Klymets από την Ουκρανία με 70,64μ.

Στη δισκοβολία ...
by

Article Preview


Την Παρασκευή το απόγευμα, στο Σύνταγμα, με το 6ο Protergia Athens Street Pole Vault από τις 7:00 μ.μ. είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το φετινό πάρτι του επί κοντώ γυναικών με την παρουσία κυρίως της Κατερίνας Στεφανίδη και της Νικόλ Κυριακοπούλου αλλά και πολλές ακόμα καλές αγωνιστικές παρουσίες -και μετάδοση από την κρατική τηλεόραση

Πρόκειται για καλό αγωνιστικό τεστ που ανήκει στα μίτινγκ της ευρωπαϊκής και φυσικά γίνεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για εξωστρέφεια του στίβου και την προσέλκυση νέου κοινού που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητριών.

Ο πήχης θα τοποθετηθεί αρχικα στα: 4,00 μ. και στη συνέχεια τα ύψη θα πηγαίνουν κατά σειρά στα: 4,20μ., 4,36μ. 4,46μ. 4,56μ., 4,66μ. 4,73μ., 4,80μ.. Αμέσως μετά ο πήχης θα ανεβαίνει ανά πέντε εκατοστά.

Η χρυσή ολυμπιονίκης και η 3η παγκόσμια πρωταθλήτρια θέλουν να αποδείξουν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ...
by

Article Preview


Το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων διεξάγεται στις 23&24 Ιουνίου στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης (τα αγωνίσματα σφυροβολίας και δισκοβολίας στο βοηθητικό)
-> Πρόγραμμα /συμμετοχές /infos

Ήδη 16 αθλητές έχουν -και αρκετοί ακόμα θα επιδιώξουν στην τελευταία τους ευκαιρία- τα όρια για το 2ο Ευρωπαικό Π/Κ που θα γίνει στις 5-8 Ιουλίου στο Gyor
-> Όρια/ επιτεύξεις

Με απόντες τη Δόση και τον Γρανιτσιώτη, αλλά με την παρουσία πολλών ανερχόμενων και πολλά υποσχόμενων όπως οι Καρύδη, Σπύρου, Κοσμίδου, Κεσσίδη, Τσουκαλά, Τζένγκο, Ποστικα, Σάντας, Ζιώγας, πάνω από 1000 αθλητές-τριες από 185 σωματεία θα λάβουν ...
by

Article Preview


Κι ενώ ο επόμενος αγώνας Diamond League είναι στις 30 Ιουνίου, ο 6ος από τους 9 αγώνες της σειράς World Challenge γίνεται την Παρασκευή 22 Ιουνίου στη Μαδρίτη, στο Moratalaz.

Στο ύψος θα αγωνιστεί ο Κώστας Μπανιώτης που θέλει και σε αναγνωρισμένο αγώνα το όριο για Βερολίνο - είναι στα 2,28μ. Στο αγώνισμα ξεχωρίζει ο Ρώσος παγκ.πρωταθλητής στον κλειστό φέτος Danil Lysenko.
Στο επί κοντώ θα είναι ο Κώστας Φιλιππίδης που θα είναι και η κορυφαία συμμετοχή εκεί.

Στο 1500αρι θα τρέξει η Κύπρια πρωταθλήτρια Ναταλία Ευαγγελίδου -που έχει το όριο για το Ευρωπαικό. Η κούρσα είναι από τις κορυφαίες του meeting με τις Tsegay και Bahta.

Ξεχωρίζουν η Wlodarczyk ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου