Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

by

Article Preview


Στη Σκανδιναβία γίνονται οι επόμενοι 2 αγώνες της σειράς Diamond League.
Την Πέμπτη 7 Ιουνίου στο Όσλο τα Bislett Games που ήταν πάντα στα κορυφαία meeting (από επoχή Golden4 που ξεκίνησε το 1993) και την Κυριακή 10 Ιουνιου στη Στοκχόλμη το Bauhaus-Galan.

Στο Όσλο, στο επί κοντώ θα είναι η Κατερίνα Στεφανίδη αντιμετωπίζοντας την Sandi Morris και τη Nageotte, αλλά και τις Sidorova, Silva, Bradshaw,Bengtsson.
Στο τριπλούν αγωνίζεται η Βούλα Παπαχρήστου, ενώ ξεχωρίζει η Caterine Ibarguen.

-> Πρόγραμμα/συμμετοχές/αποτελέσματα

Στα 400μ. εμπόδια ο ...οικοδεσπότης Warholm θα αναμετρηθεί με τον Samba, μετά την πρόσφατη εντυπωσιακή κούρσα τους στη Ρώμη.
Ενδιαφέρουσες κούρσες αναμένονται στα steeple με Kiyong, Coburn, στα 800μ. με Semenya, Niyonsaba, στα 100μ. με Ahoure, Okagbare.

Στο ύψος θα είναι οι Barshim, Lysenko, ενώ στη σφαιροβολία ...
by

Article Preview


Στη μνήμη του Γιώργου Ζδράγκα έγιναν την Τετάρτη 6/6 στο Στάδιο Αλκαζάρ αγώνες στίβου, με φιλοδοξία πια να καθιερωθούν και να "μεγαλώσουν".
-> Αποτελέσματα

Ο Γιώργος Ζδράγκας ήταν από τα πλέον ανερχόμενα ταλέντα όμως "έφυγε" μόλις στα 18 του χρόνια, σε τροχαίο δυστύχημα στις 19/8/2002.
Στο επόμενο πρωτάθλημα Π/Κ (στην Κόρινθο) οι αθλητές του τελικού των 400μ. σχημάτισαν το όνομά του.
Λίγα χρόνια μετά η αίθουσα βαρών στο Αλκαζάρ πήρε το όνομά του. Είχαν γίνει στη μνήμη του και το 2011, τα "Ζδράγκεια".

Οι αγώνες ξεκίνησαν με μια μικρή αναδρομή από την αδερφή του, Μαίρη, για τον Γιώργο.
Ο Ζδράγκας ήταν αθλητής του ...
by

Article Preview


Σε Florida και Sacramento έγιναν τις προηγούμενες ημέρες οι αγώνες πρόκρισης σε Ανατολή και Δύση αντίστοιχα να σχηματίζουν τις 12άδες των αθλητών που θα αγωνιστούν στις 6-9 Ιουνίου στην τελική φάση του κολλεγιακού πρωταθλήματος - NCAA, στο Eugene.
-> Πρόγραμμα /infos

Εκεί θα είναι και 4 Ελληνόπουλα. Στο Sacramento η Κωνσταντίνα Ρωμαίου σημείωσε 13,11μ. (+2,0) στο τριπλούν, την καλύτερή της επίδοση στις ΗΠΑ και μπορεί να αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Στη Florida ομογενής Σταματία Σκαρβέλη πήρε την πρόκριση στη σφυροβολία με 65,25μ. - όχι όμως και στη σφαιροβολία που έμεινε στα 16,06μ.

Στο ύψος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου