Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

by

Article Preview


Ο 3ος από τους 9 αγώνες της φετινής σειράς World Challenge έγινε την Κυριακή 3 Ιουνίου στο Hengelo της Ολλανδίας στους αγώνες στη μνημη της "Fanny" Blankers-Koen
Μια νέα διάσταση και φιλοσοφία στα meeting επιχειρήθηκε εκεί. Το πρόγραμμα των αγώνων ήταν σαφώς πιο περιορισμένο, με 11 συνολικά αγωνίσματα.

Επιδιώχθηκε να γίνει πιο προσιτό σε όλους και να μην υπάρχουν ταυτόχρονα 4-5 εστίες ενδιαφέροντος, ώστε να μην χάνονται οι "ήρωες" των αγώνων και οι καλές επιδόσεις.
Αυτή τη φορά δεν υπήρχαν δρόμοι αποστάσεων που συνήθως είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο meeting αυτό, ούτε ριπτικά αγωνίσματα.

Ακόμη, εστιασμένος κινούμενος φωτισμός wavelight σε διάφορες ...
by

Article Preview


Στη Νάξο, που εχει διοργανωθει και πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων πριν 3 χρόνια, έγινε το 1ο διεθνές meeting συνθέτων "Portathlon" το Σ/Κ με υψηλά στάνταρ, καλή διάθεση και κάλυψη των αγώνων.
-> Αποτελέσματα

Στο 7θλο νικήτρια ήταν η Rimma Hordiyenko από την Ουκρανία που συγκέντρωσε 6022β. πετυχαίνοντας και το όριο για Βερολίνο.
Η Hordiyenko έτρεξε σε 14.01 τα 100μ. εμπόδια. Η συμπατριώτισσάς της, Rofe-Beketova, που ήταν 2η με 5537β., πέρασε τα 1,83μ. στο ύψος
Η Στέλλα Τζικανούλα ήταν 3η με ατομικό ρεκόρ 5474β. - έγινε η 11η Ελληνίδα διαχρονικά. Στο ύψος πέρασε τα 1,71μ. και στα εμπόδια έκανε 14.96.
Η 20χρονη Μαρία Ζαχαρούδη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου