Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

by

Article Preview


Ο Εμμανουήλ Καραλής ταλαιπωρήθηκε αρκετό καιρό από τραυματισμό, ματαιώνοντας αρχικά την προετοιμασία του, τελικά όμως δεν μπόρεσε να επανέλθει και μην θέλοντας να ρισκάρει αποφάσισε να μην αγωνιστεί στη φετινή θερινή σεζόν.

Παράλληλα όμως προχώρησε και σε μια σημαντική αλλαγή, καθώς μετά από 6 χρόνια με τον Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Τσώνη -που προπονεί στην παρούσα φάση και τη Νικόλ Κυριακοπούλου- ενώ θα συνεχίσει την επικουρική συνεργασία με τον Ουκρανό Βιτάλι Πετρόφ.

Ο 19χρονος επικοντιστής έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (σε μετάφραση από αγγλικά) :
"Καποιες φορες στη ζωη πρεπει να παρεις δυσκολες ...
by

Article Preview


Ο 4ος αγώνας (από τους 14) της σειράς Diamond League έγινε την Πέμπτη 31 Μαίου στη Ρώμη.
-> Αποτελέσματα

Το περίφημο Golden Gala ξεκίνησε από τον Primo Nebiolo το 1981 (φερνοντας τότε αθλητές που δεν αγωνίστηκαν στους Ολυμπιακούς του 1980 λόγω μπουκοτάζ) και από το 2013 γίνεται στη μνήμη του Pietro Mennea.
Δύο Έλληνες αθλητές έλαβαν μέρος στη φετινή διοργάνωση.

Στο επί κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης ξεκίνησε με δυσκολίες περνώντας με την τρίτη τα 5,36μ., μετά όμως πέρασε με την πρώτη τα 5,52μ. ανεβάζοντας τη φετινή του επίδοση, δεν τα κατάφερε όμως στα 5,62μ. και τελικά κατετάγη 5ος. Το ύψος αυτό πέρασαν μόνο 3 αθλητές, ο Sam Kendricks, o Wojciechowski και ο Holzdeppe.
Τα 5,72μ πέρασε μόνο ο Αμερικανός ενώ ο Πολωνός άφησε μια προσπάθεια για τα 5,78μ. όπου τα κατάφερε, όπως και ο Kendricks με την πρώτη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πέρασε με την τρίτη τα 5,84μ. και πήρε τη νίκη.

Ο Φιλιππιδης ανέφερε πως ...
by

Article Preview


Γεμάτη αγωνιστική δράση ειδικά σε εγχώριο επίπεδο έχει ο Ιούνιος που ξεκινάει δυναμικά με αρκετούς αγώνες το πρώτο Σ/Κ.

Στα Χανιά το ιστορικό meeting Βενιζέλεια γίνεται για 70η φορά. Διεξάγονται από το 1936, ενώ απέκτησαν και διεθνή χαρακτήρα μετά το 1980.
-> Νέο πρόγραμμα /infos

Στις διεθνείς συμμετοχές ξεχωρίζει η Olha Saladukha από την Ουκρανία με πολλά μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις στο τριπλούν.
Με φόρα από το πολύ καλό 100αρι της με 11.27 η Ραφάελα Σπανουδάκη θα αγωνιστεί στα 200μ. με επιδίωξη μια επίδοση κοντά στα 23" (και το όριο της ΕΑΑ των 23.50 για Βερολίνο, έχει ήδη του ΣΕΓΑΣ στα 100μ.)
Στα 400μ. θα αγωνιστούν οι Άννα και Ειρήνη Βασιλείου - το όριο του ΣΕΓΑΣ είναι στα 52.50.

Στη Νάξο θα διεξαχθεί το Σ/Κ διεθνές meeting συνθέτων, το "Portarathlon"
-> Πρόγραμμα /infos
Μεταξύ των ελληνικών συμμετοχών είναι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου