Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Δεν ανησυχεί η Στεφανίδη, όριο η Αδαμοπούλου στη Φιλοθέη - Ψηλά η Spencer 



by

Article Preview



Για 19η φορά διεξήχθη στη Φιλοθέη το ξεχωριστό meeting γυναικών "Filothei Women Gala"
-> Αποτελέσματα

Η χρυσή Ολυμπιονίκης αλλά και αθλήτρια του διοργανωτή ΑΟ Φιλοθέης, Κατερίνα Στεφανίδη, ήταν βέβαια το κεντρικό πρόσωπο, ενώ στο αγώνισμα του επί κοντώ συμμετείχε και η Κουβανή Yarisley Silva.

Η αρχή ήταν καλή, καθώς η νεάνιδα Αριάδνη Αδαμοπούλου πέρασε τα 4,15μ. κι έκανε το όριο για το παγκόσμιο Ε/Ν βελτιώνοντας και κατά 3 εκατοστά το ατομικό της (που έκανε πρόσφατα στους αγώνες Ρήγας Ευσταθιάδης)

Τα 4,35μ. όπου απέτυχε η Ρωσίδα Olga Mullina, τα πέρασαν η Στέλλα Λεδάκη και η Ελένη Πόλακ - δεν τα κατάφεραν όμως μετά στα 4,45μ.
Στα 4,50μ. η Silva τα πέρασε με την τρίτη ενώ η Στεφανίδη που ξεκίνησε εκεί, πέρασε με τη δεύτερη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ...


by

Article Preview



Ένα από τα πολύ καλά ευρωπαικά meeting, το "Golden Spike" που ανήκει στη σειρά World Challenge έγινε την Τετάρτη στην Οστράβα, με 3 Έλληνες και 2 Κύπριους να συμμετέχουν
-> Ελληνικές παρουσίες στο εξωτερικό

Στο μήκος ο 20χρονος Juan Miguel Echevarria εντυπωσίασε και πάλι (μετά το πρόσφατο 8,83μ. με άνεμο) αφήνοντας πάλι σε δεύτερη μοίρα τον Manyonga.

Όλα τα άλματα του Κουβανού ηταν μεγάλα με καλύτερο στα 8,66μ.
Έτσι έφτασε τον Τσάτουμα στη 10η θέση διαχρονικά ενώ απέχει 5εκ. από το εθνικό ρεκόρ του Pedroso, αλλά οι βλέψεις του μάλλον θα πρέπει να είναι αρκετά παραπάνω.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε 7,88μ.

Ο Λυκούργος Τσάκωνας βελτίωσε τη φετινή του επίδοση κάνοντας 20.48 στα 200μ. όπου νικητής ήταν ο Brown σε 20.05 με Richards και Guliyev να ακολουθούν 4 εκατοστά μετά.

Στο επί κοντώ ...

by

Article Preview



Οι 100οι Παγκύπριοι Αγώνες Στίβου Ανδρών και 62οι Παγκύπριοι Αγώνες Στίβου Γυναικών διεξάγονται το Σ-Κ 16-17 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Παραλιμνίου.
-> Πρόγραμμα /infos

Τους αγώνες διοργανώνει η ΚΟΕΑΣ, με συνδιοργανωτή τον Γυμναστικό Σύλλογο «Ευαγόρας» Αμμοχώστου (Γ.Σ.Ε) που γιορτάζει τα 100 του χρόνια.
Oi Παγκύπριοι Α/Γ γίνονται για πρώτη φορά στο Παραλίμνι, ενώ τελευταίοι επίσημοι μεγάλοι αγώνες εκεί ήταν το 1998 τα Ακριτεια. Το Στάδιο πέρασε από πολλά για να καταφέρει να φτιαχτεί ξανά. Οι αγώνες και οι αθλητές θα κρίνουν την ποιότητα του ελπίζοντας παράλληλα ο αέρας να μην δυσκολέψει.

Γέννημα-θρέμμα του ΓΣΕ και του Παραλιμνίου είναι η Ελένη Αρτυματά, ...

by

Article Preview



Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων - Νεανίδων διεξάγεται το Σ/Κ 16 και 17 Ιουνίου στα Τρίκαλα.
-> Πρόγραμμα /infos

Η διοργάνωση, στους Εφήβους γίνεται από το 1931 και στις Νεάνιδες ξεκίνησε το 1971. Πέρυσι είχε γίνει στην Κατερίνη (->αποτελέσματα).

Η μεγάλη διοργάνωση για την κατηγορία είναι φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ε/Ν που θα γίνει στις 10-15 Ιουλίου στο Tampere της Φινλανδίας. Ήδη πολλοί αθλητές έχουν καταφέρει το όριο και θα το επιδιώξουν και άλλοι.
->όρια/επιτεύξεις
Επίσης αρκετοί μικρότεροι αθλητές, της κατηγορίας Π/Κ, προσπαθούν αντίστοιχα για το 2ο ευρωπαικό της κατηγορίας.

Λόγω κάποιων τροποποίησεων ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου