Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018


by

Article Preview



Η Α' ημέρα του στίβου στους 18ους Μεσογειακούς αγώνες ολοκληρώθηκε (μετά το πρωινό) με το απογευματινό πρόγραμμα με πολλές προκρίσεις και ορισμένες ελπιδοφόρες εμφανίσεις

-> Συμμετοχές-Αποτελέσματα

Στο τελευταίο δρομικό αγώνισμα, ο Μάρκος Γκούρλιας κατέβηκε τα 14' στο 5αρι -κάτι που είχε πετύχει τελευταία φορά Έλληνας αθλητής (Παπαντώνης) πριν 10 χρόνια- τερματίζοντας 7ος σε 13.59.59.

Το μήκος γυναικών ήταν το αγώνισμα της ημέρας, κυρίως λόγω Ivana Spanovic.
Η Σέρβα ξεκίνησε εντυπωσιακά με άλμα στα 7,04μ. αλλά με τον άνεμο στο +2,2 ενώ στην επόμενη προσπάθεια με εντός ορίων άνεμο άγγιξε τα 7μ. κάνοντας 6,99μ. -όσο η κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο- και ρεκόρ αγώνων
->video

Η Κύπρια Νεκταρία Παναγή ...



by

Article Preview



Νέος ελαστικός τάπητας "Mondo" τοποθετήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο διάδρομο του επί κοντώ. 'Ηταν κάτι που για πολύ καιρό ζητούσαν οι αθλητές του αγωνίσματος, για την ποιότητα αλλά και για ένα προβληματικό σημείο στο τέλος του διαδρόμου.

Έκεί είχε τραυματιστεί και ο Κώστας Φιλιππίδης πέρυσι τον Ιούνιο όταν υπέστη ρήξη έσω μηνίσκου αριστερού γόνατος και όπως είχε αναφερθεί σε αγωγή που έγινε από πλευράς του κατά του ΟΑΚΑ (δείτε->εδώ) :
"...Το ταρτάν στο τέλος του διαδρόμου αυτού πριν ο αθλητής επιχειρήσει το τελικό άλμα είχε τα τελευταία τέσσερα χρόνια λακκούβα η οποία, όλη αυτή τη χρονική περίοδο, καλυπτόταν πρόχειρα από κομμάτι ταρτάν ... Πάτησα στο κομμάτι ταρτάν που κάλυπτε την λακούβα, το οποίο υποχώρησε..."

Η Κατερίνα Στεφανίδη μάλιστα δημοσίευσε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου