Κυριακή 10 Ιουνίου 2018



Σε αγώνες στη Γενεύη συμμετείχε σήμερα η πρωταθλήτρια των 400 μ. Ειρήνη Βασιλείου. Η αθλήτρια του ΟΦΗ, η οποία γυμνάζεται με τον Άρη Βισκαδουράκη, διένυσε την απόσταση σε 53.08 και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ.



 


Τα Παπαφλέσσεια έγιναν σήμερα στην Καλαμάτα, από τον Μεσσηνιακό ΓΣ, με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ωστόσο με τον άνεμο να δημιουργεί αρκετά προβλήματα τόσο στις κούρσες όσο και στα άλματα και τον ακοντισμό.



 

 
Η Ελένη Πόλακ κατέκτησε σήμερα το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στο Τζεσόλο της Ιταλίας.



 


Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18 έγινε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη με την ελληνική ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα μέλη της αποστολής κατέκτησαν συνολικά 17 μετάλλια εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν χρυσά, τα επτά ασημένια και τα έξι χάλκινα.


 


Την πέμπτη θέση στο Κολεγιακό Πρωτάθλημα των ΗΠΑ, στο Γιουτζίν κατέλαβε ο Αντώνης Μερλος και ολοκληρώθηκε την πρώτη του σεζόν στις ΗΠΑ με τον καλύτερο τρόπο.


 


Την πρώτη θέση στο ύψος στο μίτινγκ που έγινε στην Ουέλβα κατέλαβε ο Κώστας Μπανιώτης (Ολυμπιάδα Κομ.).


 


Ο Γιώργος Μηλιαράς (ΣΑΚΑ) στο ντεμπούτο του στη σεζόν φρόντισε να δώσει συνέχεια στις περσινές εξαιρετικές εμφανίσεις.


 



Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (Φωκιανός Καρδίτσας) ξεχώρισε όπως αναμενόταν στο φεστιβάλ βάδην στο Άλιτους της Λιθουανίας, αφού με 1 ώρα 32.33 έκλεισε θέση για την ομάδα, που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.


 




Δυνατές συμμετοχές ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Filothei Women Gala για την 19η στάση, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο στάδιο Στέλιος Κυριακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου