Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ PANORAMA CHARITY FUN RUN

Ο Π.Σ. ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τον ΔΗΜΟ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ προκηρύσσουν Αγώνα Δρόμου εκτός Σταδίου, σε Δημόσια οδό, με την επωνυμία:

 

«2ος  ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ-ΧΟΡΤΙΑΤΗ 2016» ,   σε δημόσια οδό. 


Ο Αγώνας θα διεξαχθεί, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:


1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων

      Κυριακή  10 Απριλίου 2016

2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  ΠΑΝΟΡΑΜΑ

2.1 Δρόμος 10.000m:

Ώρα Εκκίνησης:11.00 π.μ
Αφετηρία: Τέρμα λεωφορείων- στροφή Χορτιάτη
Τερματισμός :Στάδιο Πανοράματος 
Περιγραφή της διαδρομής: αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης
Συνοπτικά η διαδρομή έχει ως : Εκκίνηση και πέρασμα από τον κεντρικό δρόμο .Από Κομνηνών μία στροφή στο λόφο Αναλήψεως και συνεχίζουμε από κεντρικό δρόμο μπαίνουμε στη Γυμνασίου και από στροφή βενζινάδικο shell τερματίζουμε στο στάδιο Πανοράματος



       

2.2 Δρόμος 5.500m:

Ώρα Εκκίνησης:11.35
Αφετηρία:Σροφη Πλατανακια
Τερματισμός : Σταδιο Πανοραματος
Περιγραφή της διαδρομής: αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης
Συνοπτικά η διαδρομή έχει ως : εκκίνηση πλατανάκια, παίρνουμε την Κομνηνών και ανεβαίνουμε από πιάτσα ταξί (μασούτης) το λόφο της αναλήψεως αντίθετα . κατεβαίνουμε  συνεχίζοντας την διαδρομή των 10.000μ 

2.3 Δρόμος 2.000m:

Ώρα Εκκίνησης: 12:00 π.μ.
Αφετηρία: Στροφη Πλατανακια
Τερματισμός :Σταδιο Πανοραματος 
Περιγραφή της διαδρομής: αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της διοργάνωσης
Συνοπτικά η διαδρομή έχει ως : Από Κομνηνών στρίβουμε στο φαναρι για Θέρμη και περνωντας πρωτα από το παλιο Δημαρχειο και μετα από το καινουργιο τερματιζουμε στο Σταδιο Πανοραματος


3. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να κάνετε την εγγραφή σας στο σύστημα, στον δρόμο των 10.000μ των 5.500μ και στα 2.000μ. θα πρέπει να καταθέσετε ποσό συμμετοχής, που ανέρχεται σε 10 ευρώ για ενήλικες και 5 ευρώ για ανήλικους, στα παρακάτω σημεία.1)Πολιτιστικό κέντρο Πυλαίας-Χορτιάτη (Δημαρχείο Παροράματος). 2)Κλειστο στάδιο Πανοράματος (Ηλίας Τριανταφυλλίδης)

 Στην απόδειξη θα πρέπει να φαίνεται το ονοματεπώνυμό σας και το e-mail. Στο e-mail σας, κατόπιν θα σας αποστείλουμε επιβεβαίωση .


 ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΑΜΕΑ) ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΕΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 2016 ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΡΙΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ .Οι μαθητές-αθλητές που θα συμμετάσχουν, στον αγώνα των 5.500μ. καθώς και στα 2.000μ. θα καταβάλουν ποσό συμμετοχής, που ανέρχεται σε 5,00 ΕΥΡΩ.

 2)Στον αγώνα δρόμου 2.000 μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων  και Γυμνασίων, αφού προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή Κηδεμόνα.                       3)Στον αγώνα δρόμου 2.000μ. μπορούν να συμμετέχουν και γονείς-ενήλικες χωρίς την διεκδίκηση επάθλων για την ενίσχυση του σκοπού, με ποσό συμμετοχής γονείς-ενήλικες 10,00 ΕΥΡΩ                                                 
-      Για τα 10.000μ

Α) Ο  δρόμος είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από 18 ετών και πάνω, μη εγγεγραμμένων σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ.
-      Για αθλητές αθλήτριες εγγεγραμμένων στο ΣΕΓΑΣ  επιτρέπεται η συμμετοχή από 18 χρονών και πάνω (γεν. 1997 και μεγαλύτεροι-ες).
            

     -   Για  τα  5.500μ.:

 Β) Στο λαϊκό δρόμο των 5.000 μ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες , γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και μαθητές-μαθήτριες, Γυμνασίου και Λυκείου, αφού προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους υπεύθυνη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα.
   Αθλητές και Αθλήτριες που ανήκουν στη δύναμη του ΣΕΓΑΣ, αγωνίζονται με τις προϋποθέσεις συμμετοχής που ορίζονται από την Ομοσπονδία. ( Δελτίο αθλητικής Ιδιότητας με τη βεβαίωση υγείας)

       
  
   -   Για  τα  2.000μ.:
     
        Για, μαθητές-τριες, των δημοτικών σχολείων και αθλητές-τριες, μέχρι 12 ετών (2003), με ατομική ή Ομαδική συμμετοχή.
Απαραίτητη η βεβαίωση συμμετοχής, από τον γονέα, καθώς και η υπεύθυνη δήλωση. Και για γονείς οι οποίοι θα συνοδεύουν τα τέκνα τους.












4. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΕΠΑΘΛΑ

    Έπαθλα μετάλλιο και δίπλωμα απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών όλων των διοργανώσεων. Κύπελλο απονέμεται στους τρεις πρώτους αθλητές –αθλήτριες του   δρόμου των 10.000 , 5.000και2.000μέτρων στις κατηγορίες τους .                                                                                                                                               Σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα
Στους συμμετέχοντες των 10.000μετρων θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.


5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΕΙΔΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

5.1 Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι και την  10-04-2016
5.2 Τρόποι Εγγραφής
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:
α. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης (υπάρχει στο site του Δήμου) με fax στα τηλέφωνα:  

Ø  2310 – 211799    ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
β. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:
Ø  Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος 12.00πμ-5.00μμ ,     τηλ: 231330 1013
Ø  Κλειστό Πανοράματος (Ηλιας Τριανταφυλλίδης ) Στάδιο Στίβου 6.00μμ-8.00μμ  τηλ: 6974147878 - 6948277607
Ø  Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης, Καυτανζόγλειο Στάδιο, τηλ: 2310- 211.770

5.3 Είδη Εγγραφής
Οι εγγραφές διακρίνονται σε:
α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και
β. Ομαδικές, (μόνο για σχολεία ή αθλητικούς συλλόγους)  


6. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  Ασθενοφόρα (Ιατροί) και σταθμοί Πρώτων Βοηθειών θα υπάρχουν από τους διοργανωτές.

    Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
   
    Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – σες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των γονέων τους.

7. ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ και  ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Α) Ολόκληρη η διαδρομή θα έχει σήμανση ανά χιλιόμετρο πάνω στο οδόστρωμα.
Β) Κατά την διάρκεια της διαδρομής αν κάτι δεν πάει καλά  μπορείτε να ζητήσετε  πληροφορίες ή βοήθεια από τους υπευθύνους των σταθμών, ή από τους ραδιοερασιτέχνες που καλύπτουν την διαδρομή, ή από τον πλησιέστερο κριτή.
Γ) Πίσω από τον τελευταίο  αθλητή θα υπάρχει Λεωφορείο του Δήμου που θα μπορεί να επιβιβάζεται όποιος δεν θα μπορεί να συνεχίσει, Καθώς επίσης θα ακολουθεί και ασθενοφόρο.
Δ) Στην αφετηρία θα υπάρχει υπεύθυνος που θα μεταφέρει τους σάκους  με τον ιματισμό των αθλητών και τα προσωπικά αντικείμενα στον τερματισμό.

8. ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Νερά, θα διανέμονται κατά τη διάρκεια της κούρσας των 10.000μ., σε ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς.
Θα διατίθενται επιπλέον, ισοτονικά ποτά, μετά τον τερματισμό.


9. ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ / ΝΤΟΥΣ

Στο χώρο του τερματισμού, δίνεται η δυνατότητα για χρήση αποδυτηρίων και ντους στους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες.

    

10. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Σε κάθε χλμ. της  διαδρομής θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.


11. ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον δρόμο των 10.000  δρόμο είναι η 1 ώρα και 30΄ από τη στιγμή που θα δοθεί η εκκίνηση του.
Για τον αγώνα δρόμου των 5,5χλμ. είναι 1 ώρα.


12. ΚΡΙΤΕΣ - ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Την χρονομέτρηση και την έκδοση αποτελεσμάτων έχει αναλάβει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με τον Σύνδεσμο Επισήμων Κριτών Θεσσαλονίκης.

11. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

1)   Τεχνικός Υπεύθυνος Διοργάνωσης, ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, Χρυσοστομίδης Χρήστος
2)   Τεχνικός Υπεύθυνος Εγκατάστασης και Διαδρομής, Καϊσίδης Ματθαίος
3)   Τεχνικός Υπεύθυνος Συντονιστής, ο Γιάννης Τσάκωνας Τεχνικός του ΑΣ Λέοντες Πανοράματος.
  Ότι δεν προβλέπεται από την παρούσα προκήρυξη, θα λύνεται από την Τεχνική Επιτροπή, σε συνεργασία με τον Αλυτάρχη των Αγώνων.


12.  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι διοργανωτές δεν καλύπτουν έξοδα μετακίνησης των αθλητών-τριών.



    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Σ                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΑΣ                                 ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ                                     ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  



     ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΔΑΝΑΗ                                     ΤΟΜΠΟΥΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου