Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Από Παππά σε Πάππας

Ο Κώστας Μπανιώτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παγκόσμιο πρωτάθλμημα στο Γιουτζίν και ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Πόρτλαντ. Η τελευταία του προπονήση ωστόσο, είχε έντονο ελληνικό χρώμα. Έστω και αν αυτό ήταν τέταρτης γενιάς…

O πρωταθλητής του ύψους, έχοντας ξεκνήσει την προετοιμασία του με μία τυχαία συνάντηση στο Tracktown, με την Αλεξία Παππά, την ολοκλήρωσε με μία προπόνηση στο γυμναστήριο του Τομ Πάππας! Ο Ελληνοαμερικάνος παγκόσμιος πρωταθλητης του δεκάθλου το 2003 (σε κλειστό και ανοιχτό στίβο) φιλοξένησε στο γυμναστήριο του τον Μπανιώτη, μαζί με τον Γουίλιαμς για μια τελευταία προπόνηση, προτού ο Έλληνας άλτης αναχωρήσει για το Πόρτλαντ όπου θα συναντησει τον προπονητή του, Γιώργο Τσουγκο.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως στο γυμναστηριο Lane 5 Crossfit στο οποίο ο Πάππας είναι συνιδιοκτήτης, υπάρχει μια μεγάλη σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 κρεμασμένη στον τοίχο. Αν και σε εκείνους του Αγώνες ο Πάππας ήταν το φαβορί (ως παγκόσμιος πρωταθλητής) δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το δέκαθλο λόγω τραυματισμού. Ωστόσο κρατά την ανάμνηση της συμμετοχής.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου