Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΠ-ΠΚ Β΄ - ΠΟΛΥΑΘΛΑ


   Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η
           ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΣΤΙΒΟΥ

 ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  -  ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β' ( ΠΟΛΥΑΘΛΑ )

 
          Από  την  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσεται  και  διοργανώνεται  το ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β'- ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β'  (ΠΟΛΥΑΘΛΑ 1ος αγώνας)  σύμφωνα με την  Γενική  και  Κεντρική προκήρυξη των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων του ΣΕΓΑΣ 2016, ως   εξής :

1.ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΤΟΠΟΣ:

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο & Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων


ΟΜΙΛΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Α) ΟΜΙΛΟΣ (Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο

Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ, Α.Σ. ΑΡΗΣ, Α.Σ. ΠΑΟΚ, ΜΑΣ ΑΕΤΟΣ, ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, Α.Σ. ΡΗΓΑΣ, ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΕΠΘ, ΠΑΚ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ,  Α.Σ. ΠΑΛΜΟΣ.

Β)  ΟΜΙΛΟΣ (Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο)

ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,  Γ.Σ. ΣΙΘΩΝΙΑ, Α.Ο. ΟΞΥΘΕΜΙΣ,ΑΦ ΑΔΩΝΙΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΑΦ ΑΔΩΝΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΑΓΣ  ΜΑΚΕΔΩΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ , ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΑΣ ΛΕΟΝΤΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, Α.Σ. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ, ΜΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ, ΑΠΣ ΑΡΕΝΑ

Γ)  ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων)

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΟΜΗ, Ο.Π.Θ.,ΑΠΣ  ΠΥΓΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΑΓΣ ΔΙΑΣ ΣΟΧΟΥ, ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ, Α.Σ. ΚΡΑΤΑΙΟΣ, ΑΟ ΑΡΙΩΝΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, Γ.Σ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ, ΓΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ, ΣΑΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΠΑΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ, ΒΕΡΓΙΝΑ, ΑΣ ΜΑΣ ΤΡΩΑΣ, Γ.Σ. ΕΥΟΣΜΟΥ, ΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
                                   
2.ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
                                  ΠΠ Β :      60 μ.  ή 1000 μ.-Μήκος- Μπαλάκι
                                  ΠΚ Β:       60 εμπ. ή 1000 μ.-Ύψος- Σφαίρα
                              
                                                    
3.ΗΛΙΚΙΕΣ:
                         ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ       Β'  :                   γεν. το 2003 - 2004

                         ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β'  :                   γεν. το 2003 - 2004
                     


4. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ
ΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΝ
          ΣΦΑΙΡΑ           ΠΠΒ  : 3  Κιλά              ΜΠΑΛΑΚΙ          ΠΚΒ :  200 γρ  
ΥΨΗ - ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ:     
  60 μ. εμπ. ΠΚΒ : 6 εμπ.- Ύψος εμπ. 0,76 -1ο εμπ. από αφετηρία                       12,00μ. ενδιάμεση απόσταση 7,00μ. - τελευταίο από τερματισμό 13,00 μ.

ΑΡΧΙΚΑ ΥΨΗ:
   Το αρχικό ύψος  στο ύψος  ΠΚΒ , είναι :
 0,90, 1,00, 1,10,1.20 , 1,25,…+ 5 εκ.

 ΤΡΟΠΟΣ    ΜΕΤΡΗΣΗΣ :
Οι εκκινήσεις θα δίνονται από την όρθια θέση, χωρίς πιστόλι.
Στους αγώνες θα λειτουργήσει χρονόμετρο χειρός.                              
Οι προσπάθειες  στο άλμα σε μήκος , μπαλάκι και σφαίρα είναι δύο
Στο Μπαλάκι, οι αθλητές θα κάνουν 2 προσπάθειες και μετριέται η καλύτερη.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
- τα Σωματεία έχουν δικαίωμα να πάρουν  μέρος  στους αγώνες  με 
  απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών .
            - κάθε αθλητής – αθλήτρια επιλέγει και αγωνίζεται σε τρία (3) αγωνίσματα,  ένα δρόμο, ένα άλμα και μία ρίψη.     Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή  ΕΚΤΟΣ  ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
      Οι Δηλώσεις Συμμετοχής των αθλητών-τριών θα υποβάλλονται το αργότερο μέχρι την ΤΡΙΤΗ  29/3/2016 στα Γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ηλεκτρονικά στο: segasthes@gmail.com , στο ειδικό συνημμένο έντυπο της προκήρυξης . Μετά την παρέλευση  της προθεσμίας αυτής ΔΕΝ θα επιτραπεί καμία αλλαγή για κανέναν λόγο . Οι αθλητές-τριες πρέπει να οριστικοποιούν την συμμετοχή τους με αυτοπρόσωπη παρουσία στην Γραμματεία των αγώνων  45' πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματός τους. Στις δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων προς τους οργανωτές, πρέπει να αναφέρεται για κάθε αθλητή –τρια: τα αγωνίσματα που θα συμμετάσχει, το ονοματεπώνυμο, το έτος γέννησης, ο αριθμός δελτίου εγγραφής στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και το ονοματεπώνυμο του προπονητή.
    Τις δηλώσεις πρέπει να υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του σωματείου.
Οι εκπρόσωποι των σωματείων πρέπει να έχουν μαζί τους τα αθλητικά δελτία των αθλητών – τριών (σφραγισμένα από τον ιατρό όπως ο νόμος ορίζει) για να τα παραδώσουν στη γραμματεία των αγώνων. Σε αντίθετη περίπτωση, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των αθλητών - τριών του σωματείου.
     Για τη συμμετοχή στα αξιολογούμενα πρωταθλήματα (Πανελλήνια –Διασυλλογικά ) απαιτείται υποβολή δήλωσης συμμετοχής με την οποία το σωματείο δηλώνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤA, ότι αποδέχεται τους όρους της Γενικής και Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήματος και την εφαρμογή των κανονισμών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.


7. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
-         Καθιερώνεται αγωνιστική βαθμολογία ομαδικής κατάταξης και  ομαδική απονομή επάθλων, αφού τα ΠΟΛΥΑΘΛΑ σε αυτές τις ηλικίες αντιμετωπίζονται ως ομαδικό αγώνισμα για κάθε κατηγορία. Μία κατάταξη και απονομή για τους ΠΠ Β΄ και μία κατάταξη και απονομή για τις ΠΚ Β΄.
-         Για να βαθμολογηθεί (αγωνιστική βαθμολογία) ένα σωματείο και να  υπολογιστεί στην ομαδική κατάταξη και απονομή των επάθλων, πρέπει να έχει πέντε (5) τουλάχιστον αθλητές ή αθλήτριες στην τελική κατάταξη της αντίστοιχης κατηγορίας.
-         Για τον υπολογισμό της συνολικής αγωνιστικής βαθμολογίας κάθε σωματείου (με την προϋπόθεση ότι έχει τουλάχιστον 5 αθλητές ή αθλήτριες στην τελική κατάταξη) προστίθενται οι βαθμοί επίδοσης των δέκα (10) καλύτερων αθλητών και αθλητριών του σε κάθε κατηγορία.
-         Σύμφωνα με την παραπάνω συνολική βαθμολογία γίνεται η κατάταξη των σωματείων και η απονομή των επάθλων στα ΕΞΙ πρώτα σωματεία για κάθε κατηγορία.
π.χ. :   Έχει στην τελική κατάταξη 4 ΠΠ Β΄ = Δεν βαθμολογείται.
            Έχει στην τελική κατάταξη 5 ΠΠ Β΄ και 3 ΠΚ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 5 αθλητών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου στους ΠΠ Β΄. Στις ΠΚ Β΄ δε βαθμολογείται, αφού δεν έχει 5 τουλάχιστον αθλήτριες.
           Έχει στην τελική κατάταξη 9 ΠΠ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 9  αθλητών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου
           Έχει στην τελική κατάταξη 10 ΠΠ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 10 αθλητών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου.
           Έχει στην τελική κατάταξη 15 ΠΚ Β΄ και 3 ΠΠ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 10 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ αθλητριών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου στις ΠΚ Β΄. Στους ΠΠ Β΄ δεν βαθμολογείται, αφού δεν έχει 5 τουλάχιστον αθλητές.
-         Η αγωνιστική βαθμολογία υπολογίζεται μόνο για την κατάταξη των σωματείων και την ομαδική απονομή των επάθλων.

8.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ        
       κάθε σωματείο θα αξιολογηθεί σύμφωνα με τα παρακάτω:
            Με ΠΕΝΤΕ (5) βαθμούς, εάν συμμετάσχει με 5 – 9 αθλητές – τριες συνολικά.
            Με ΔΕΚΑ (10) βαθμούς, εάν συμμετάσχει με 10 -14 αθλητές –τριες συνολικά  
           ΜΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ (15) βαθμούς εάν  συμμετάσχει με 15 τουλάχιστον αθλητές-αθλήτριες συνολικά.
π.χ.: Ένα σωματείο μετέχει με 3 Παμπαίδες και 3 Παγκορασίδες (σύνολο 6)
               Το σωματείο αυτό θα πάρει 5 βαθμούς αξιολόγησης  :  
         Ένα σωματείο συμμετέχει με 6 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ και 4 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (σύνολο 10)
                     Το σωματείο αυτό θα πάρει 10 βαθμούς αξιολόγησης .
         Ένα σωματείο συμμετέχει με 6 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ και 9 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ   (σύνολο15)
                     Το σωματείο αυτό θα πάρει 15 βαθμούς αξιολόγησης
         Ένα σωματείο συμμετέχει με 2 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ και 2 ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ   (σύνολο 4)
                     Το σωματείο αυτό δεν αξιολογείται.

Επομένως οι περισσότεροι βαθμοί που μπορεί να συγκεντρώσει ένα σωματείο από τους αγώνες ΠΠΒ-ΠΚΒ είναι:
Διασυλλογικό πρωτάθλημα  ΠΠ-ΠΚ Β΄     ( 1ος Αγώνας)             15 βαθμούς
Διασυλλογικό πρωτάθλημα. ΠΠ-ΠΚ Β΄      (2Ος Αγώνας)              15 βαθμούς
                                                                            Σύνολο                 30 βαθμούς         
                        

9.ΕΠΑΘΛΑ

Α) ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΤΑΞΗ
- α) Βραβεύονται οι ΕΞΙ πρώτοι νικητές και νικήτριες της ατομικής κατάταξης του πολύαθλου σε κάθε κατηγορία ΠΠ και ΠΚ Β΄. Μία κατάταξη και απονομή για τους ΠΠ Β΄ και μία κατάταξη και απονομή για τις ΠΚ Β΄, από το σύνολο της Βαθμολογίας των 3 Ομίλων.
- β) Θα βραβεύονται ΕΠΙΠΛΕΟΝ και στους ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ της Α΄ φάσης, εκτός από τους 6 πρώτους νικητές της συνολικής βαθμολογίας κάθε κατηγορίας ΠΠ/ΠΚ Β΄ (νικητές – νικήτριες πολύαθλων) και οι τρεις πρώτοι νικητές – νικήτριες των επί μέρους ατομικών αγωνισμάτων που συμπεριλαμβάνονται σε κάθε πολύαθλο. (π.χ. οι τρεις πρώτοι στα 60 εμπ., οι τρεις πρώτοι στα 1.000μ, οι τρεις πρώτες στο ύψος, οι τρεις πρώτες στο μπαλάκι κ.λ.π.).
- γ) Βραβεύονται οι ΤΡΕΙΣ πρώτοι νικητές, κάθε αγωνίσματος του τριάθλου, για τον κάθε Όμιλο ξεχωριστά.

Β) ΟΜΑΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ - ΚΑΤΑΤΑΞΗ
- Καθιερώνεται αγωνιστική βαθμολογία ομαδικής κατάταξης και ομαδική απονομή επάθλων για κάθε κατηγορία, αφού τα ΠΟΛΥΑΘΛΑ σε αυτές τις ηλικίες αντιμετωπίζονται και ως ομαδικό αγώνισμα. Μία ομαδική κατάταξη και απονομή για τους ΠΠ Β΄ και μία ομαδική κατάταξη και απονομή για τις ΠΚ Β΄. - Για να βαθμολογηθεί (αγωνιστική βαθμολογία) ένα σωματείο και να υπολογιστεί στην ομαδική κατάταξη και απονομή των επάθλων, πρέπει να έχει πέντε (5) τουλάχιστον αθλητές ή αθλήτριες στην τελική κατάταξη της αντίστοιχης κατηγορίας.
- Για τον υπολογισμό της συνολικής αγωνιστικής βαθμολογίας κάθε σωματείου (με την προϋπόθεση ότι έχει τουλάχιστον 5 αθλητές ή αθλήτριες στην τελική κατάταξη) προστίθενται οι βαθμοί επίδοσης των δέκα (10) καλύτερων αθλητών και αθλητριών του σε κάθε κατηγορία.
- Σύμφωνα με την παραπάνω συνολική βαθμολογία γίνεται η κατάταξη των σωματείων και η απονομή των επάθλων στα ΕΞΙ πρώτα σωματεία για κάθε κατηγορία. π.χ. Έχει στην τελική κατάταξη 4 ΠΠ Β΄ = Δεν βαθμολογείται. Έχει στην τελική κατάταξη 5 ΠΠ Β΄ και 3 ΠΚ Β΄= Προστίθενται οι βαθμοί των 5 αθλητών και το σύνολο τους αποτελεί την αγωνιστική βαθμολογία του σωματείου στους ΠΠ Β΄. Στις ΠΚ Β΄ δεν βαθμολογείται, αφού δεν έχει 5 τουλάχιστον αθλήτριες

10.ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
Δεν  θα καλυφθούν έξοδα  μετακίνησης .

11.ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ :
Θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ 2015-2016.

12.ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ :
       Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.
      Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας, και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ ή ιδιώτες ιατρούς (σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 33 παρ. 9 του νόμου 2725/99 και στο σχετικό έγγραφο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. 4585/8-10-10).
      Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.

13. ΓΕΝΙΚΑ
-         Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα λύνεται από τον Αλυτάρχη των αγώνων και τον Τεχνικό Υπεύθυνο των Αγώνων.
-         Τεχνικός υπεύθυνος των αγώνων ορίζεται   ο Τεχνικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Χρυσοστομίδης

14. ΚΥΡΩΣΕΙΣ-ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
      Η Επιτροπή Ελέγχου και σωστής διεξαγωγής των Διασυλλογικών και Πανελληνίων Αγώνων αποτελείται από υπηρεσιακά μέλη της Επιτροπής Ανάπτυξης και της Στατιστικής Υπηρεσίας με επικεφαλής ένα (1) Διοικητικό.
     Εκτός των ακυρώσεων που μπορεί να γίνουν κατά την διάρκεια των αγώνων για διαφόρους λόγους , (αντικανονική συμμετοχή , με βάση την Γενική ή την Ειδική προκήρυξη ή το Γενικό Κανονισμό οργάνωσης και διεξαγωγής πρωταθλημάτων ) , θα γίνεται έλεγχος και μετά το πέρας των αγώνων , από την Επιτροπή Ελέγχου .
Οι κυρώσεις που θα επιβάλλονται είναι :
1. Ο αθλητής-τρια τιμωρείται με ένα (1) χρόνο αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις
2. Ο σύλλογος του χάνει ΟΛΟΥΣ τους βαθμούς, που κέρδισε ο αθλητής – τρια στο   συγκεκριμένο πρωτάθλημα, σε όλα τα αγωνίσματα που συμμετείχε.
  3. Ο σύλλογός του τιμωρείται επιπλέον και με αφαίρεση είκοσι (-20) βαθμών , από το     σύνολο των βαθμών των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων  του 2015.
     Ειδικά σε περίπτωση ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ και ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ  ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ – ΤΡΙΑ, θα ισχύουν όσα αναφέρονται αντίστοιχα παραπάνω στις παραγράφους 1 και 2 και επιπλέον θα ισχύουν ακόμα οι παρακάτω κυρώσεις, για κάθε αντικανονική συμμετοχή:
1)….
2)….
3) θα αφαιρούνται εκατό (-100) βαθμών από το σύνολο των βαθμών των   
    διασυλλογικών πρωταθλημάτων που συγκέντρωσε το σωματείο την τρέχουσα       αγωνιστική περίοδο.
      ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ( ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ) , ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
      Όπως αναφέρεται στον ισχύοντα κανονισμό εγγραφών – μεταγραφών, για τις περιπτώσεις των αθλητών – τριών που παίρνουν μεταγραφή σύμφωνα με το άρθρο 5. παρ. 3 (μετοίκηση λόγω εγγραφής σε ανώτερο ή ανώτατο δημόσιο εκπαιδευτικό) και παρ. 4 α.β. (μετοίκηση για λόγους επαγγελματικούς) ισχύουν τα παρακάτω:
        «Για τις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές περιόδους, μετά  την  έγκριση  της μεταγραφής, οι βαθμοί αξιολόγησης από τις διακρίσεις του αθλητή στα διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου θα μοιράζονται στα   δύο σωματεία».
      Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις εκείνες των αθλητών που θα αποκτώνται μετά από προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, για τους παραπάνω λόγους, καίτοι είχε απορριφθεί η αίτηση  μεταγραφής τους από την «Επιτροπή Μεταγραφών του ΣΕΓΑΣ».


ΩΡΟΛΟΓΙΟ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ενδεικτικό)
                         
ΣΑΒΒΑΤΟ  2/4/2016    Α΄ ΟΜΙΛΟΣ    (Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο)

ΩΡΑ
ΔΡΟΜΟΙ
ΑΛΜΑΤΑ
ΡΙΨΕΙΣ
10:00
60μ. εμπ.  ΠΚ Β΄
Ύψος  ΠΚ Β

10:15
60μ.  ΠΠ Β


10:00



10:40


Μήκος ΠΠ Β

Σφαίρα ΠΚΒ
11:10
    
1.000μ  ΠΚ  Β΄

Μπαλάκι ΠΠΒ
11:30
1.000μ  ΠΠ  Β΄





ΣΑΒΒΑΤΟ  2/4/2016    Β΄ ΟΜΙΛΟΣ    (Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο)

ΩΡΑ
ΔΡΟΜΟΙ
ΑΛΜΑΤΑ
ΡΙΨΕΙΣ
12:00
60μ. εμπ.  ΠΚ Β΄
Ύψος  ΠΚ Β

12:15
60μ.  ΠΠ Β






12:40


Μήκος ΠΠ Β

Σφαίρα ΠΚΒ
13:10
    
1.000μ  ΠΚ  Β΄

Μπαλάκι ΠΠΒ
13:30
1.000μ  ΠΠ  Β΄




ΣΑΒΒΑΤΟ  2/4/2016  Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ  (Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων)

ΩΡΑ
ΔΡΟΜΟΙ
ΑΛΜΑΤΑ
ΡΙΨΕΙΣ
17:00
60μ. εμπ.  ΠΚ Β΄
Ύψος  ΠΚ Β

17:15
60μ.  ΠΠ Β






17:40


Μήκος ΠΠ Β

Σφαίρα ΠΚΒ
18:10
    
1.000μ  ΠΚ  Β΄

Μπαλάκι ΠΠΒ
18:30
1.000μ  ΠΠ  Β΄



Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , θα ανακοινώσει το Οριστικό πρόγραμμα των αγώνων, το οποίο θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις συμμετοχές.




ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΑΝΑΣΤ. ΤΟΜΠΟΥΛΗΣ                        ΝΙΚ.ΚΟΥΤΣΟΘΥΜΙΟΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου