Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

by
Article Preview


Δέκα ημέρες έμειναν για την 5η διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθηνών όπου στους αγώνες του (Ημιμαραθώνιος, 5χλμ, 3χλμ και 1χλμ για ΑμεΑ & Special Olympics) θα συμμετάσχουν 18.000 δρομείς.
Η προθεσμία για τις on-line δηλώσεις έχει λήξει και όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με το Γραφείο Μαραθωνίο/Ημιμαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ για εκπρόθεσμη εγγραφή.

Με τον αγώνα του Ημιμαραθωνίου την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 9πμ, διεξάγεται και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου μάλιστα οι νικητές θα πάρουν και πρόκριση για το αγώνισμα του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος στο Άμστερνταμ (δείτε->εδώ).
Τα σωματεία έχουν κάνει τις δηλώσεις (->συμμετοχές) και αναμένεται να δούμε ποιοι τελικά θα αγωνιστούν.

Ως προς τους νικητές του Μαραθωνίου, ο Χριστόφορος Μερούσης ...
by

Article Preview


Την Α' ημέρα του πρωταθλήματος (και trials) των ΗΠΑ στο Portland, ξεχώρισε ο Sam Kendricks που πέρασε τα 5,90μ. στο επικοντώ πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ και έιγινε 4ος καλύτερος φέτος, καθώς και ο Marquis Dendy με 8,41μ. στο μήκος βελτιώνοντας κατά 3εκ. την καλύτερη φετινή επίδοση που είχε ο ίδιος.

Στο υψος ο Erik Kynard κέρδισε με 2,29μ.
Στα 3000μ. ο Ryan Hill ήταν ο νικητής με 7.38.60 με τον Paul Chelimo να ακολουθεί σε 7.39. Στις γυναίκες η Shannon Rowbury έτρεξε σε 8.55.65.

Το επικοντώ γυναικών με τη Jenn Suhr και ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου