Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ



Ακόμη μια βράβευση του Μαραθωνοδρόμου πατρός Αθανασίου Βλαχοδήμου

Για μια ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους ο συμπολίτης μας Ιερέας Πατήρ Αθανάσιος Βλαχοδήμος, Ταγματάρχης και μαραθωνοδρόμος, με την βράβευση του στην ετήσια ανάλογη τελετή των αθλητών, αθλητριών και ομάδων, που ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας οι οποίοι διακρίθηκαν κατά το έτος 2015, καθώς επίσης και προσώπων που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στον Στρατιωτικό Αθλητισμό.

Την βράβευση στον Πτολεμαιδιώτη Ιερέα, έκανε ο Ισίδωρος Κούβελος, ενώ στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016, παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο Αρχηγός της ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης Π.Ν.
Ο πατήρ Αθανάσιος που ξεχωρίζει για το ήθος και την προσωπικότητα του δεν τιμά μόνο τον Στρατιωτικό Αθλητισμό αλλά και την εκκλησία που βρίσκεται κοντά στην κοινωνία, ενώ οι επιδόσεις και οι διακρίσεις τιμούν την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, δυνατός και πάντα ,μαχητής.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ 4-3-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου