Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΔΙΑΣ. ΠΡΩΤ. ΣΥΝΘΕΤΩΝ 1ος ΟΜΙΛΟΣ 26-27.4.2016
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ προκηρύσσει το διασυλλογικό πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων Ανδρών-Γυναικών (ΔΕΚΑΘΛΟ- ΕΠΤΑΘΛΟ) και Παίδων – Κορασίδων (ΔΕΚΑΘΛΟ- ΕΠΤΑΘΛΟ) του 1ου Ομίλου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΘΡΑΚΗ – ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΙΑ –ΗΠΕΙΡΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ σύμφωνα με τη γενική προκήρυξη του ΣΕΓΑΣ και την 603/16 Φεβρουαρίου 2016 Ειδική προκήρυξη της Επιτροπής Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ τη Μ. ΤΙΡΤΗ 26 & Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 27.4.2016 στο ΔΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

  ΝΙΚΗΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΤΙΒΟΥ 20.3.16
Πολεμούν και μάχονται στη Χαλκιδική κάποιοι λάτρεις του Κλασικού Αθλητισμού με όσες δυνάμεις διαθέτουν για το καλό των παιδιών της περιφέρειας.
Δεν είναι μόνον ο κ. Παπαδημητρίου Νίκος αλλά μέσω αυτού θα συγχαρούμε όλους τους συντελεστές αυτού του εξαιρετικού έργου που προσφέρουν, όσοι το προσφέρουν.
Το ότι δίνουν διέξοδο μέσα από τον αθλητισμό σε τόσα παιδιά -από μόνο του- αξίζει το σεβασμό και τα συγχαρητήρια όλων μας.
Συγχαρητήρια και στους δραστήριους προπονητές της Χαλκιδικής,  των οποίων η προσφορά δεν περνάει απαρατήρητη.
Μπράβο σε όλους … συνεχίστε να προσφέρετε -έργο θαυμάσιο- και όποιος το εκτιμήσει.




  ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ 2015-2016 (Α΄ΦΑΣΗ) 29-30-31.3.16
Με γοργούς ρυθμούς πλησιάζει η έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2016. Ως συνήθως οι αγώνες αρχίζουν με τους Σχολικούς (Α΄ Φάση των Αγώνων) και ακολουθούν οι αγώνες στίβου για τις μικρές κατηγορίες (πολύαθλα ΠΠ/Β κ.ά.)
Παρακάτω θα βρείτε γενικές πληροφορίες για τους αγώνες και τις προκηρύξεις των αγώνων για τους μαθητές της Θεσσαλονίκης  (Ανατολικής & Δυτικής Θεσσαλονίκη).
Το παράξενο, που συνεχίζεται για αρκετά χρόνια είναι ότι, η Δυτική Θεσσαλονίκη συμπεριλαμβάνει αγωνίσματα  για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.
Η Ανατολική Θεσσαλονίκη  μόνο για τους μαθητές των Λυκείων!!!




  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΠ-ΠΚ Β ΠΟΛΥΑΘΛΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 2.4.16
Από  την  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ προκηρύσσεται  και  διοργανώνεται  το ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β'- ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β'  (ΠΟΛΥΑΘΛΑ 1ος αγώνας)  σύμφωνα με την  Γενική  και  Κεντρική προκήρυξη των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων του ΣΕΓΑΣ 2016, ως εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο & Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου