Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

by

Article Preview


Αν και το ΕυρωπαΪκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ ξεκινάει σε 3 μήνες και κάτι μέρες , η πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στις γειτονικές Βρυξέλλες προβληματίζει όσον αφορά την ασφαλή διεξαγωγή του.

Η Ολλανδία αποτελεί ως γνωστόν πιθανό επόμενο στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων και μετά την άμεση αντίδραση της UEFA για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στη Γαλλία, ότι θα διεξαχθεί κανονικά, ακόμη και με άδειες εξέδρες , περιμένουμε με αγωνία κάποια δήλωση από την Ευρωπαική Ομοσπονδία για το << δικό μας >> ΕυρωπαΪκό Πρωτάθλημα.

Εντωμεταξύ, ήδη πάνω από 50.000 εισιτήρια έχουν ...
 
by

Article Preview


Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου γίνεται το Σάββατο 26 Μαρτίου στη Μ.Βρετανία και την πρωτεύουσα της Ουαλίας, το Cardiff.

Είναι η 22η φορά που διεξάγεται η διοργάνωση η οποία ξεκίνησε το 1992 στο Newcastle και μέχρι το 2010 ήταν ετήσια ενώ πλέον είναι διετής.

Την προηγούμενη διοργώνωση στην Κοπεγχάγη (με νικητές τους Κενυάτες Geoffrey Kipsang Kamworor με 59.08 και Gladys Cherono με 1:07.29) όπως και το 2002 είχε γίνει Άνοιξη ενώ τις υπόλοιπες φορές Φθινόπωρο. ...

by

Article Preview


Για 4η χρονιά διεξάγεται φέτος η σειρά αγώνων πόλεων Run Greece, με τον 1ο από τους 6 αγώνες να γίνεται στη Λάρισα την Κυριακή 27 Μαρτίου.
Οι συμμετοχές έφτασαν στο όριο που έχουν ορίσει οι διοργανωτές, 4.500 και έιναι σχεδόν 1000 περισσότερες από την προηγουμενη χρονιά.

Την Κυριακή το πρωί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός θα φορέσει τα αθλητικά του και θα βρεθεί στην εκκίνηση των 5χλμ. μαζί με άλλους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες και ...
by

Article Preview


Την ερχόμενη Κυριακή 27/3 θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην 20χλμ ανδρών-γυναικών και νέων στην περιοχή «Βαρέα» των Μεγάρων.
Παράλληλα με το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί και ημερίδα Βάδην 10χλμ εφήβων, νεανίδων, παίδων και 5χλμ κορασίδων.

Μεταξύ άλλων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα έχουν δηλωθεί στους άνδρες:
ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ανδρών Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Μυκόνου) που έχει και το όριο για Ρίο, καθώς και ο κάτοχος των εθνικών ρεκόρ εφήβων και παίδων Ζαχαρίας Τσαμουδάκης και οι Κώστας Ντεντόπουλος, Γιάννης Βαίτσης, Στράτος Κελεπούρης.

Στις γυναίκες οι: ...
by

Article Preview


Δύο Νέα Παγκύπρια Ρεκόρ και αρκετές καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στους Παγκύπριους Αγώνες της 25ης Μαρτίου που έγιναν σήμερα στο Εθνικό Στάδιο Στίβου-ΓΣΠ στη Λευκωσία.

Τα Παγκύπρια ρεκόρ σημείωσαν ο Απόστολος Παρέλλης στο παραδοσιακό αγώνισμα της Ελληνικής Δισκοβολίας και η Γαβριέλλα Φελλά στη Σφαιροβολία Νεανίδων.
Ο Απόστολος Παρέλλης συμμετείχε αρχικά στη δισκοβολία Ανδρών και έμεινε για 23εκ. μακριά από το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, αφού πέτυχε βολή στα 64.77μ.

Οι νικητές: ...
by

Article Preview


Η Καναδή Μπράιαν Τίσεν-Ήτον και ο σύζυγος της Αμερικανός Άστον Ήτον, αποτελούν σίγουρα το πιο....φορμαρισμένο ζευγάρι στο χώρο του κλασσικού αθλητισμού.
Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου κατέκτησαν και οι δύο το χρυσό μετάλλιο στο πένταθλο και στο έπταθλο αντίστοιχα. Επόμενος στόχος το διπλό χρυσό μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο σε λίγους μήνες.
Στα πλαίσια της διεθνούς –μέσω social media- καμπάνιας #What’s Your Gold, απάντησαν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου